RNK kellisti Blue Ringsin, EKS kiri päätöserässä niukkaan voittoon VG-62:sta

06.01.2015 20:23

Ringetten SM-sarjassa pelattiin loppiaisena kaksi ottelua. Päivän avausottelussa RNK otti kotivoiton Blue Ringsistä lukemin 12-8, illan kamppailussa EKS voitti niin ikään kotonaan VG-62:n huikealla päätöserän kirillä 5-4.

RNK:n ja Blue Ringsin välinen ottelu alkoi erittäin tasaisesti. Ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueen hyväksi 3-2, mutta toisessa ja kolmannessa erässä joukkueet taiteilivat kukin kaksi maalia per erä. RNK karkasi vierailijoilta neljännessä erässä voittaen päätösneljänneksen lukemin 5-2 ja koko ottelun 12-8.

Kotijoukkueesta kunnostautuivat erityisesti peräti seitsemän osumaa ottelussa tehnyt ja neljä syöttänyt Susanna Tapani sekä tehot 3+4 nakuttanut Siiri Kallionpää.

Illan ottelussa EKS sai vieraakseen sarjajumbo VG-62:n. Vierasjoukkue oli vielä ennen päätöserää kiinni kauden toisessa voitossaan, mutta EKS kiri kiinni naantalilaisten kahden maalin johdon tekemällä viimeisessä erässä kolme osumaa ja vei ottelun nimiinsä lukemin 5-4.

Tulosten myötä RNK jatkaa sarjan kärjessä 20 pisteellä, EKS on neljäntenä 13 pisteellä, Blue Rings on toiseksi viimeisenä 11 pisteellä ja VG-62 viimeisenä vain kahdella pisteellä.

SM-sarja jatkuu heti lauantaina 10. tammikuuta kolmella ottelulla.