Blue Rings paranteli osakkeitaan – RNK jatkaa kärjessä

10.01.2015 21:36

Lauantain Ringetten SM-sarjakierros ei tarjonnut suuria yllätyksiä. Tasaisin vääntö nähtiin Tuusulassa, minne pisteet myös jäivät.

Blue Rings ja Nokian Urheilijat olivat molemmat voittaneet toisensa tällä kaudella kertaalleen. Taisto oli tiukka myös lauantaina. Kaksi ensimmäistä erää etenivät maalittomina ja ensimmäinen osuma nähtiin vasta ajassa 39:02. Vieraat tulivat vielä viimeisillä minuuteilla tasoihin, mutta Elina Tahvanainen kuittasi lopulta voittomaalin emännille. Nokialaisten kaikki kolme osumaa viimeisteli Miranda Uusi-Kämppä. BR nousi voittonsa myötä pudotuspeliviivan yläpuolelle ohittaen EKS:n maalieron turvin.

Myös Espoossa ottelu alkoi tasaisena. Tilanne oli kahden erän jälkeen 2-2, mutta luvialaiset puristivat lopulta vieraspisteet mukaansa. RNK puolestaan pelasi sarjakärjen varmuudella ja takoi VG-62:a vastaan taululle vakuuttavat 20-4-lukemat.

Ringetten SM-sarja jatkuu jälleen lauantaina 17.1.