RNK Flyers takaisin kärkipaikalle

14.11.2015 00:00

Ringeten SM-sarjassa kausi jatkui kolmella ottelulla. Ensimmäisessä ottelussa RNK Flyers kukisti Blue Ringsin luvuin 1-9. Ensimmäinen maali syntyi jo 21 sekuntia aloitusvihellyksen jälkeen, kun RNK Flyersin Tanja Eloranta laittoi verkon heilumaan. Eloranta vastasi myös kahdesta muusta maalista. Susanna Tapani jakoi paljon hyviä syöttöjä, joista 7 johti lopulta Blue Ringsin verkkoon. Maaleista Elorannan lisäksi vastasivat Fanny Impilä (2), Susanna Tapani (1), Petra Ojaranta (1), Fiia Impilä (1) sekä Nea Fagerlund (1). Blue Ringsin ainoan maalin laukoi Minna Seppälä.

Leppävaarassa VG-62:lla ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia, kun kotijoukkue EKS tykitti 18 maalia. VG-62 ei pystynyt vastaamaan yhdelläkään maalilla, joten lopputulokseksi kirjattiin 18-0. Maalikuningatar oli tällä kertaa Anna-Kaisa Raesola tehdessään neljä maalia. Maalientekovoima jakautui kuitenkin monelle eri pelaajalle, kun 18 maalista vastasi 7 eri pelaajaa.

Lauantain viimeisessä ottelussa vastakkain asettuivat NoU ja Helsinki Ringette. Tässäkin ottelussa voiton vei selvästi kotijoukkue NoU, kun mittelö päättyi lukemin 10-1. Toiseen erään lähdettiin vielä maalittomassa tasatilanteessa, mutta nokialaiset saivat pelinsä käyntiin toisessa erässä 25 minuutin kohdalla, kun Lotta Halttunen avasi NoU:n maalitilin. Sen jälkeen maaleista vastasivat tasaisesti Halttusen lisäksi Roosa Salonen (3), Miranda Uusi-Kämppä (2), Kaisa Hurske (2) sekä Anniina Ahvenjärvi (2).

Tällä hetkellä ringeten SM-sarjaa johtaa RNK Flyers. Toisena on LuKi-82 ja kolmantena NoU. SM-sarja jatkuu taas lauantaina 21.11.