RNK Flyers vakuutti jälleen

29.11.2015 20:47

Sunnuntaina ringeten SM-sarjassa pelattiin kolme ottelua. Päivän ensimmäisessä kamppailussa Helsinki taipui Blue Ringsille luvuin 3-7. Blue Ringsin kapteeni, Tiia Juvonen, aloitti voitokkaan taiston jo 9 sekuntia aloitusvihellyksen jälkeen tehtyään silloin ensimmäisen maalinsa kuudesta. Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia ja kolmanteen erään siirryttiin tilanteessa 2-2. Blue Rings paransi kuitenkin peliään loppua kohden ja kahdessa viimeisessä erässä lauottiin yhteensä 5 maalia, joten lopputulokseksi kirjattiin 3-7.

Päivän suurinumeroisin ja selkein voitto nähtiin Nokialla, kun NoU kohtasi VG-62:sen. Loppulukemiksi kirjattiin 18-1. Voitto oli nokialaisille jo yhdeksäs perättäinen. Ottelun tehokkain oli tällä kertaa Roosa Salonen (7+3).

Päivän viimeisessä taistelussa vastakkain asettuivat kärkikaksikko, RNK Flyers ja LuKi-82. Ottelusta povattiin tasaista, mutta RNK näytti jälleen paremmuutensa voittamalla luvialaiset jopa 13-5. Pelin tehokkain oli Susanna Tapani. Vastustajan verkko heilui hänen toimestaan 4 kertaa (4+6). Myös voittajajoukkueen maalivahti, Maria Perkkola, pelasi loistavasti, sillä hänelle kertyi jopa 56 torjuntaa.