Mitä lauantaina sm-sarjassa tapahtui?

27.02.2016 17:43

LUKI-82 – VG-62

LuKi voitti ottelun VG:tä vastaan 29-4. Kotijoukkue vahvisti asemaansa runkosarjan kolmantena ja lähtee kahteen viimeiseen otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. LuKin kapteeni Riikka Hyvärinen teki tehot 6+9 ja Elina Raesola 8+6.

EKS – BLUE RINGS

Blue Rings nappasi vierasvoiton EKS:stä lukemin 5-4. Kolmannessa erässä EKS kiri eroa lukemiin 4-3, mutta se ei riittänyt. Häviöstä huolimatta EKS jatkaa kevään otteluita runkosarjan päätyttyä. Blue Ringsillä on runkosarjassa vielä kaksi ottelua, mutta ei pysty nousemaan EKS:sän ohi.

RNK – HELSINKI

RNK vei kotivoiton Helsinkiä vastaan 13-1. Ensimmäinen erä päättyi 2-0, mutta Helsinki ei pystynyt maalintekoon ottelun aikana. RNK:lla on runkosarjan aikana vielä yksi ottelu jäljellä ja on tällä hetkellä sarjan ensimmäisenä. Pistepörssissä neljäntenä oleva Fanny Impilä teki ottelussa tehot 2+4. Eniten maaleja RNK:n joukkueesta teki Siiri Kallionpää, jonka veto meni verkkoon neljä kertaa.