NoU ja RNK voiton päässä finaalista

13.03.2016 20:27

Ringeten SM-sarjan välierien toiset osaottelut pelattiin sunnuntaina. Eilen kotonaan ottelunsa voittaneet onnistuivat myös vieraissa, kun RNK Flyers ja NoU ottivat toiset voittonsa. Molemmat joukkueet johtavat voitoin 2-0.

Espoossa RNK pääsi nopeasti vauhtiin. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli Raisiolle 4-0. Ottelun puolivälissä RNK johti ottelua 6-2.  RNK voitti ottelun luvuin 9-3. Tehokkain pelaaja oli RNK:n Susanna Tapani tehoilla 4+5. RNK:n maalivahti Maria Perkkola piti osaltaan joukkueensa pelissä mukana torjumalla ottelussa 50 laukausta.

Päivän toinen ottelu pelattiin Luvialla, kun NoU saapui LuKi-82:n vieraaksi. Tilanne oli ensimmäisen erän jälkeen tasainen; NoU johti ottelua 2-1. Toisessa erässä NoU kasvatti eroa LuKiin, ja ottelun puolivälissä tilanne oli Nokialle 6-1. Lopulta NoU voitti ottelun luvuin 10-3. Ottelun parhaat pisteet takoi NoU:n Anne Pohjola tehden neljä maalia ja antaen kaksi syöttöä.

Seuraavat välieräottelut pelataan keskiviikkona Raisiossa ja Nokialla. Silloin kotijoukkueilla on mahdollisuus varmistaa paikkansa finaalissa.