SM-sarjan finaalikaksikko selvisi

16.03.2016 21:04

Nokialla pelattiin ottleuparin kolmas välierä. Kotijoukkue NoU voitti ottelun LuKia vastaan 12-3. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli LuKi:lle 1-0. Kolmannessa erässä NoU karkasi tehden seitsemän maalia. Tehokkain pelaaja oli NoU:n Anne Pohjola tehoilla 3+6. Voitollaan NoU on taistelemassa Suomen mestaruudesta.

Päivän toinen ottelu pelattiin Raisiossa. RNK sai vieraakseen EKS:sän. RNK voitti EKS:sän lukemin 8-1. Kotijoukkue oli koko ottelun ajan niskan päällä. Ratkaisuottelussa yksi nainen varmisti RNK:n voiton taitavalla viimeistelyllään. Susanna Tapani tykitti vastustajan verkkoon kuusi maalia. Hieman yli viikon päästä RNK nähdään finaalissa ja EKS taistelee pronssista.

SM-sarjan finaalissa tullaan näkemään RNK Flyers ja NoU. Finaaliparilla on yli viikko aikaa kerätä voimiaan. Finaaliottelu pelataan 26.3. Suomen mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Pronssiottelu pelataan myös 26.3, jolloin yksi voitto ratkaisee ottelun.