RNK siirsi ratkaisun kotiyleisönsä eteen

02.04.2016 17:20

RNK Flyers otti lauantaina Nokialla toisen peräkkäisen finaalivoittonsa ja tasoitti SM-sarjan finaalivoitot NoU:ta vastaan 2—2:een. Lauantain ottelussa vierasjoukkue juhli voittoa 351 katsojan edessä lukemin 1-5.

Nokia aloitti ottelussa maalinteon, kun Nea Tervala onnistui ainoana avauserässä. RNK siirtyi kuskin paikalle kuitenkin jo ennen puoliaikaa, kun ottelun sankari Petra Ojaranta iski toisessa erässä rinkulan kahdesti ohi Camilla Kortesniemen. Ojaranta viimeisteli hattutemppunsa kolmannessa erässä.

Päätöserässä maalinteosta vastasi RNK ja Susanna Tapani, joka teki raisiolaisten neljännen ja viidennen osuman. Tapani myös syötti kaksi Ojarannan maaleista ja oli lauantaina kaukalon tehokkain.

SM-kulta ratkeaa huomenna Raisiossa, kun viides finaali käynnistyy kello 14.30. Myös huominen ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Ringette TV:n kautta: http://www.smringette.fi/fi/Ringette-TV.html