SM-sarjassa tasainen sunnuntai

08.01.2017 18:30

Ringeten SM-sarja jatkui sunnuntaina täydellä neljän ottelun kierroksella. Äärimmäisen tasaisissa otteluissa voitot nimiinsä veivät RNK Flyers, Helsinki Ringette ja Blue Rings. Ainoan selvänumeroisemman voiton sunnuntaina tilastoihin merkkautti EKS.

Helsinki Ringette otti sarjan jumbokamppailussa voiton VG-62:sta maalein 9-6. Kyseessä oli helsinkiläisten kauden ensimmäinen voitto varsinaisella peliajalla. Ottelu ratkesi kolmannessa erässä, jonka kotijoukkue vei nimiinsä maalein 4-0. Helsinkiläisten tehonainen oli pisteet 1+4 merkkauttanut Taru Hämäläinen. Tehokkain maalintekijä oli kolmesti onnistunut Cecilia Hoffström.

Ilman Anne Pohjolaa ja Marjukka Virtaa esiintynyt Blue Rings haki pisteet Luvialta maalein 7-9. LuKi -82 oli kiinni pisteissä vielä neljännessä erässä, mutta vieraat nousivat lopussa rinnalle ja ohi. Voiton takuunaisina kunnostautuivat Tiia Halme 3+3 ja Minna Seppälä 2+4.

Kärkikamppailussa sarjataulukon ykkönen RNK Flyers vahvisti asemiaan kaataen Nokialla NoU:n jatkoajan jälkeen maalein 5-6. Kotijoukkue johti ottelua kahdella maalilla vain pari minuuttia ennen loppua, mutta raisiolaisten loppukiri riitti lopulta viemään ottelun jatkoajalle, missä illan hahmo Petra Ojaranta ratkaisi voiton vieraille. Ojaranta oli mukana kaikissa RNK:n osumissa keräten tehot 3+3.

Lahti Ringette koki viikonlopun toisen tappionsa, kun EKS kävi ryöstöretkellä Lahdessa. Ottelun loppulukemat kirjattiin 3-13. Vierasjoukkue karkasi ottelussa nopeasti neljän maalin johtoon, mistä kotijoukkue ei toipunut. Espoolaisten tehot jakautuivat tasaisesti laajalle rintamalle, mutta kovimmat lukemat kirjautti Riikka Sjögren 4+3.