RNK Flyers ja NoU voittoihin myös vieraskaukalossa

05.03.2017 16:31

Ringeten SM-sarjassa pelattiin sunnuntaina toiset välieräottelut. RNK Flyers ja NoU ottivat jo toiset kiinnitykset finaalipaikkaan, joten molemmat välieräsarjat ovat ensimmäistä kertaa katkolla ensi lauantaina.

Tuusulassa Blue Rings ei pystynyt haastamaan RNK Flyersia, joka vei toisen välierän nimiinsä maalein 2-8. Vierasjoukkue karkasi jo avauserässä 0-4 –johtoon Susanna Tapanin hattutempun ja Siiri Kallionpään yhden osuman siivittämänä. Toisessa ja kolmannessa erässä vierasjoukkue lisäsi johtoaan, kun maalinteossa onnistuivat Fanny Impilä, Petra Ojaranta ja Janita Järvinen.

Neljännessä erässä myös kotijoukkue onnistui avaamaan maalitilinsä, kun Taru Heikkilä ja Minna Seppälä onnistuivat. RNK:n kahdeksannen maalin viimeisteli Ojaranta. Ottelun tehokkain pelaaja oli Tapani pistein 4+3.

Espoossa EKS ja NoU pelasivat lauantain tapaan tasaisen kamppailun, joka päättyi lopulta NoU:n 2-5 -voittoon. Vierasjoukkue aloitti ottelussa maalinteon Elina Raesolan osumalla, mutta Ira Merivaara toi kotijoukkueen tasoihin toisessa erässä. Kolmannessa Roosa Salonen vei nokialaiset jälleen johtoon ja Raesola kasvatti johtoasemaa kahdella osumalla. Espoolaiset ottivat aikalisän nokialaisten 1-4 –maalin jälkeen, mutta maalinteossa kotijoukkue ei erässä onnistunut.

Neljännessä erässä Maija Väyrynen toi espoolaiset kahden maalin päähän, mutta Raesolan päivän neljäs osuma päätti kotijoukkueen kirin ja näin NoU pääsi juhlimaan toista välierävoittoa. Raesola oli sunnuntaina kentän tehokkain pistein 4+1.

Susanna Tapani (4+3) oli sunnuntaina jälleen vahvassa vedossa johdattaen RNK Flyersin toiseen välierävoittoon.