VG-62 tappioputki sai jatkoa – Nokian Kaisa Hurskeelle 200:s ottelu

22.10.2017 17:27

Sunnuntaina täydellä kierroksella suosikit jatkoivat vahvoja otteitaan. Kotijoukkueista Blue Rings, Lapinlahden Say Cheese ja Nokian Urheilijat ottivat sunnuntaina voiton. Sarjataulukossa kärjessä oleva RNK Flyers oli yllättävissä vaikeuksissa Espoon Kiekkoseuraa vastaan, mutta onnistui lopulta kääntämään ottelun itselleen.

Naantalilaiselle VG-62 kausi on ollut haastava. Joukkue kohtasi sunnuntaina vieraissa Blue Ringsin. Kotijoukkue oli vahvempi lukemin 10-2. Näin ollen VG-62 on pelannut yli neljäsosan runkosarjasta ilman pisteitä.

- Harmittaa, koska oltiin mukana pari erää. Maalinteko sekä syöttöpeli takkuavat. Vastustaja tekee paikoistaan maalit, niin tässä on lopputulos, harmitteli VG-62 valmentaja Milla Koskinen.

Ottelussa yksi Blue Ringsin tähdistä oli Minna Seppälä tehoilla 2+2. Kotijoukkueen Annika Haara saalisti myös komeat kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen. Seppälä on pistetilaston valossa joukkueensa yksi tehokkaimmista maalintekijöistä.

VG-62 pääsi toisessa erässä jo maalin päähän, mutta sen jälkeen Blue Rings meni menojaan. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Nea Palletvuori ja Viivi Väätänen.

- Tiedetään missä muut menevät ja mikä omassa tekemisessä takkuaa. Alkupeleissä oma tekeminen on ollut hukassa, joka kuitenkin alkaa löytymään. Joudutaan tekemään kovasti töitä, jotta tarvittavat pisteet saadaan, mutta tähän ollaan valmiita, Koskinen lupaa.

Kotijoukkueet vahvoilla

Espoon Kiekkoseura kamppaili Leppävaarassa RNK Flyersia vastaan. Sarjataulukossa RNK Flyers oli tasapisteissä Say Cheesen kanssa. Espoolaiset pistivät RNK Flyersille kunnolla kampoihin. Joukkueet etenivät erä kerrallaan tasamaalein. Espoon Kiekkoseura johti kotonaan muutamaan otteeseen, mutta ei pystynyt kaatamaan koko kauden vahvasti pelannutta RNK Flyersia. Espoon Kiekkoseura – RNK Flyers 6-9.

Ottelun ratkaisevin käänne nähtiin kolmannessa erässä, kun RNK Flyers teki kolme maalia. Pistetilaston kolmonen RNK Flyersin Susanna Tapani saalisti komeat tehot 3+3.

Nokialla pelattu NoU-Lahti -ottelu oli Kaisa Hurskeen
200 SM-sarjaottelu. Rajojen rikkojat -palkinnon luovuttivat
hänelle NoU Ringeten puheenjohtaja Tiia Keskinen (vas.) ja
johtokunnan jäsen Piia Kaunisto.

Nokian Urheilijat kohtasivat kotonaan Lahden Ringeten. Lahtelaiset ovat voittaneet sarjataulukossa yhden ottelun. Tälläkin kertaa voitto jäi haaveeksi, kun Nokian Urheilijat olivat vahvempia lukemin 9-4. Nokialaisten pistehai oli Heidi Mattila tehoillaan 3+3.  Lahden Ringeten Mia Huvinen teki joukkueelleen eniten maaleja, 2+0.

Ottelu oli erä erältä todella tasaväkinen. Joukkue teki maalit vuoron perään, mutta Nokian Urheilijat olivat kuitenkin tänään astetta parempia.

Nokialla nähtiin myös hieno hetki, kun Nokian Urheilijoiden Kaisa Hurske palkittiin Rajojen rikkojat -palkinnolla 200 pelatun SM-sarjaottelun kunniaksi. Hurske oli ennen tätä ottelua saavuttanut tällä kaudella tehot 8+6. Sunnuntaina Hurske teki maalin ja oli syöttäjänä yhdessä maalissa.

Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese sai vieraakseen Luvian Kiekko -82. Say Cheese oli ennen ottelua sarjataulukossa toisena, kun Luvian kiekko -82 oli viidentenä. Alkujaan näytti, että kamppailusta voisi tulla tiukkakin, kun luvialaisten Krista Järvelin vei joukkueensa niukkaan johtoon ajassa 15:56, mutta sen jälkeen kotijoukkue laittoi isomman vaihteen päälle. Say Cheese oli parempi Luvian Kiekko 82:sta lukemin 12-2.

Say Cheesen Tiia Halme oli sunnuntaina hurjalla päällä. Nainen teki joukkueensa kolme ensimmäistä maalia, mutta lopulliset tehopisteet olivat 4 +2. Halmeen joukkuetoveri ja pistetaulukon kärkinainen Anne Pohjolan tehot olivat tänään normaalia hieman vaatimattomammat 2 + 3.