Täydet pisteet matkasivat Nokiaan, Lapinlahdelle sekä Espooseen

18.11.2018 18:39

SM-sarjan jännittävät pelit jatkuivat tänään sunnuntaina 18.marraskuuta. Kolmen pelin pelikierroksella ei nähty suurempia yllätyksiä.

Tuusulalaiselle Blue Ringsille kausi on ollut haastava. Joukkue oli ennen tämän päiväistä peliä hävinnyt kymmenestä ottelusta seitsemän. Blue Rings on runkosarjassa viimeisenä.

Tänään Blue Rings kohtasi kotonaan Nokian Urheilijat. Vierasjoukkue aloitti maalinteon, kun peliä oli ehtinyt vanhentua vasta 22 sekuntia. Roosa Salonen tuikkasi renkaan maalin. Tämän jälkeen nokialaiset laittoivat isomman vaihteen päälle, eivätkä antaneet Blue Ringsille mitään saumaa. Ottelu päättyi lopulta lukemin 1-13.

Blue Ringsin ainokaisen teki Annika Haara. Nokialaisten maalitykki oli tänään Roosa Salonen, joka keräsi tehot 4+2.

- Nokia oli juuri niin kova, kun ennalta osattiin odottaa. Meillä oli hieman vaikea startti peliin, jolloin Nokia kuittasi hienolla viimeistelyllä. Heidän hyökkäyspään tehokkuus on sarjan kärkiluokkaa. Pystyttiin parantamaan omaa tekemistä pelin edetessä, mutta emme saaneet paikoista maaleja. Vastustaja oli tänään parempi, Blue Ringsin varakapteeni Minna Seppälä totesi.

- Me emme ole pystyneet kovin montaa ehjää 60 minuuttista pelaamaan tällä kaudella, joten sitä lähdetään parantamaan seuraaviin peleihin. Ensi viikolla keskitytään saamaan kuviot kuntoon, joilla lähdetään pistejahtiin Lapinlahtea vastaan, Seppälä lisäsi.

Say Cheese ja Espoon Kiekkoseura vahvoilla

LL-89 Say Cheese kamppaili kotonaan RNK Flyersiä vastaan. Kotijoukkue meni johtoon Veera Lyytikäisen maalilla, kun peli oli ehtinyt vanhentua reilut kolme minuuttia. Toisen erään lähdettiin Say Cheesen johtaessa 2-0.

Toisessa erässä Say Cheese alkoi latomaan maaleja. Kotijoukkue pääsi tekemään pari ylivoimamaalia sekä yhden alivoimamaalin. Peli alkoi kääntyä vahvasti kotijoukkueen hyväksi. Say Cheesen tehokkuus pysyi loppuun asti tapissa, vaikka raisiolaiset yrittivät haastaa parhaansa mukaan. Say Cheese voitti lopulta lukemin 11-3.

Say Cheesen yksi tehokkaimmista pelaajista oli jälleen joukkueen kapteeni Anne Pohjola, joka nakutti tehot 5+4. RNK Flyersin maaleista vastasivat My Nilsson, Reetta Nikkola sekä Henna Mantere.

Hyvinkää sai vieraaksi Espoon Kiekkoseuran. Tasaväkisessä ottelussa Espoo aloitti maalinteon ensimmäisenä, kun Riikka Sjögren yllätti vastustajan maalivahdin. Ratkaisumaalit nähtiin kolmannessa erässä, kun espoolaiset pääsivät tekemään erikoistilanteista pari maalia. Hyvinkää – Espoon Kiekkoseura 0-4. Espoolaisten Meini Kärnä pelasi hienon nollapelin, kun torjuntoja hän keräsi 36. Espoolaisten maaleista vastasivat Riikka Sjögren, Ira Merivaara sekä Camilla Ojapalo.