Blue Rings alemman loppusarjan kärjessä - takana neljän pisteen viikonloppu

16.02.2020 16:19

Blue Rings pelasi varman neljän pisteen viikonlopun kun se otti myös sunnuntaina voiton vastustajastaan. Tänään Tuusulassa pelattu Blue Ringsin ja Ilveksen välinen ottelu päättyi 13-5 kotijoukkueen hyväksi. Blue Rings otti pelin haltuun heti ensimmäisessä erässä ja meni 1-0 johtoon jo toisella peliminuutilla. Tässä vaiheessa Ilves kuittasi tasoihin, mutta kotijoukkue painosti läpi erän ja onnistui maalinteossa vielä viidesti ennen ensimmäisen summerin soittoa.

Ilves sai otteen pelistä toisessa erässä ja teki kolme maalia. Joukkue avasi myös kolmannen erän vahvasti kaventamalla kuuteen viiteen, mutta tämän jälkeen kotijoukkue löysi jälleen puhtia maalintekoon ja peli kääntyi jälleen tuusulalaisille. BR iski kolmannen erän aikana 8-5 johtoon ja teki vielä neljännessä erässä viisi maalia, pitäen oman pään samalla puhtaana.

Taru Heikkilä pelasi tänään edukseen ja tehoili BR:lle tehot 4+2. Salla Naakka onnistui tehoin 3+3 ja Minna Seppälä iski ottelussa tehot 2+2. Blue Ringsin maalintekijöihin kuului myös Annika Haara, Ida Adler, Krista Lindström ja Maria Mäki-Kuhna, jotka kukin onnistuivat maalinteossa kerran.

Hyvinkää taipui Haukoille Järvenpäässä

Haukat voitti Hyvinkään tänään numeroin 9-5. Haukat teki heti pelin alkuun kaksi maalia päästen jo ensimmäisessä erässä johtoon. Hyvinkää onnistui myös maalinteossa ensimmäisen viisitoistaminuuttisen aikana ja ensimmäinen erä päättyikin tasaväkisessä 2-1 tilanteessa.

Toisen erän aikana kotijoukkue onnistui maalinteossa ja pääsi kasvattamaan maalieroa entisestään, kun hyvinkääläiset onnistuivat erän aikana maalinteossa vain kerran. Pitkälle erätauolle lähdettiin Haukkojen 6-2 johtoasemassa. Kolmas ja neljäs erä sen sijaan päättyivät tasan kun molemmat joukkueet tekivät kolmannen erän aikana vain yhden maalin ja neljännessä erässä nähtiin molemmilta joukkueilta kaksi osumaa. Loppupelin tasaisista lukemista huolimatta kotijoukkue oli toisessa erässä päässyt karkaamaan, eikä Hyvinkää pystynyt enää kirimään maalimäärässä.

- Tänään saimme todella huonon alun ja vaikka toisella puoliskolla pystyimme parantamaan peliämme niin emme kuitenkaan löytäneet omaa tasoamme ja se näkyi lopputuloksessa, Hyvinkään Sanni Korhonen sanoi ottelun jälkeen.

Haukkojen pisteistä vastasi Luana Perez (3+2), Iida Lehtonen (2+3) ja Vilma Tuominiemi (2+1). Iida Henell ja Jenni Kauppinen onnistuivat kumpikin maalinteossa kertaalleen. Hyvinkään Rosa Kuronen teki kaksi maalia, kun Minka Levander, Veera Hakonen ja Iina Kupiainen tekivät kukin yhden.