LL-89:lle toinen voitto - nousi tasapisteisiin sarjakärjen kanssa

01.03.2020 18:41

LL-89 Say Cheese otti viikonlopun toisen voiton RNK Flyersistä numeroin 7-5.

RNK sai otteluun räväkän avauksen ja meni ensimmäisen kuuden minuutin aikana jo kolmen maalin johtoasemaan. Erä jatkui maalitta, kunnes kotijoukkue kavensi ottelun yhteen kolmeen. Toisessa erässäkin nähtiin vain yksi maali, kun LL-89 kavensi ottelun kahteen kolmeen ylivoimalla erän lopussa.

Pitkän erätauon jälkeen maaleja alkoi syntymään tiheämmin. LL-89 tuli ottelussa tasoihin, kunnes RNK iski itsensä jälleen johtoon. Tämän jälkeen Say Cheese tuli alivoimalla tasoihin ja erää oli ehtinyt kulumaan vain kolme ja puoli minuuttia. Tästä aikaa kului vain hieman yli minuutin kun RNK oli jälleen johtoasemassa numeroin 4-5. Myöhemmin erän lopussa LL-89 tuli jälleen tasoihin.

Neljännessä erässä ottelu kääntyi kotijoukkueen hyväksi kun Lapinlahti teki erän alussa johtomaalin neljä minuuttia myöhemmin vielä toisen maalin varmistaen toisen kahden pisteen ottelun tälle viikonlopulle.

- Tänään lähdettiin paremmalla jalalla ja hyvin levänneenä. Heti alusta asti oli parempi ilme ja tsemppi eiliseen verrattuna. Valitettavasti se ei riittänyt siltikään voittoon. Hyvää taistelua oli koko joukkueelta, RNK Flyersin maalivahti Iida Lehti kommentoi päivän peliä ottelun jälkeen.

LL-89 ja Nokia jatkavat viimeiseen jatkosarjaviikonloppuun tasapisteissä, kun molemmille joukkueille pisteitä on tässä vaiheessa kertynyt 47. Tulevan lauantain otteluiden lopputulokset määräävät lopulta välieräparit, jotka ovat vielä toistaiseksi auki.

Anne Pohjola iski jälleen hattutempun, kun Laura Kyllöselle merkittiin kaksi maalia. Marjukka Virta ja Nea Tervala tekivät kumpikin yhden maalin. RNK:n maaleista vastasi neljällä osumalla eilisen tavoin Susanna Tapani ja yhdellä maalilla Jasmin Kiiski.

Blue Rings jatkaa voittokulkua alemmassa loppusarjassa

Blue Rings otti tänään viikonlopun toisen voittonsa ottelussa LuKi-82 vastaan. Kotijoukkue voitti ottelun numeroin 9-5.

Blue Rings meni ottelun alussa ensimmäisen erän puoleen väliin menneessä 2-0 johtoon, mutta LuKi pystyi kaventamaan ennen erän loppua kahteen yhteen. Toisessa erässä Blue Rings sen sijaan alkoi kasvattamaan johtoasemaansa, kun joukkue iski maalilla vartissa kolmesti ja LuKi onnistui erässä vain kerran. Pitkälle erätauolle lähdettiin tilanteessa 5-2.

Blue Rings avasi myös kolmannen erän parilla nopealla maalilla, kun 7-2 johtomaali iskettiin jo ajassa 34:07. LuKi kavensi jälleen erän loppupuolella alivoimalla. Viimeisen erän alkuun LuKi onnistui kirimään peliä kahdella maalilla ja joukkue pääsi jo kahden maalin päähän kotijoukkueesta. Blue Rings iski renkaan verkkoon kuitenkin vielä kahdesti ennen summerin sointia.

Minna Seppälä teki Blue Ringsin maaleista neljä ja Salla Naakka kaksi. Taru Heikkilä, Sanni Rask ja Krista Lindström tekivät kukin yhden maalin. LuKi:n maalit kirjattiin Kirsi Pukkilalle ja Roosa Salolle, jotka tekivät kaksi maalia ja Taru Saloselle, joka onnistui maalinteossa kertaalleen.

Haukat ja Ilves pelasivat tasan Järvenpäässä

Haukkojen ja Ilveksen välinen ottelu päättyi sen sijaan tasatulokseen 3-3. Pelin alkuun ei saatu maalin maalia ja ottelun avausmaali nähtiinkin vasta toisessa erässä ajassa 23:30 kun Haukat meni johtoon ylivoimamaalilla. Ilves tasoitti pelin yhteen yhteen vielä ennen pitkää erätaukoa.

Kolmannessa erässä maaleja syntyi vain yksi kun Ilves meni erän alussa johtoon. Viimeisen erän aikana Haukat tasoitti kahteen kahteen ennen kuin vierasjoukkue meni jälleen yhden maalin johtoasemaan. Ottelu jatkui 2-3 tilanteessa viimeiselle minuutille asti kunnes Haukat iski renkaan verkkoon 20 sekuntia ennen ottelun loppua tasoittaen pelin kolmeen kolmeen.

Haukkojen maalintekijöiksi nousi Vilma Tuominiemi kahdella osumalla ja Pinja Alanko yhdellä maalilla. Ilveksen maaleista vastasi Petra Hyökyvaara, Sonja Hyökyvaara ja Emmi Saukkonen.