Ringetten SM-sarjassa täysi tohina viikonloppuna

20.02.2015 17:35

Ringetten SM-sarjassa pelataan lauantaina ja sunnuntaina viisi ottelua. Edessä on runkosarjan toiseksi viimeinen viikonloppu.
 
Runkosarjan viimeisillä kierroksilla riittää vielä pelattavaa. Neljän kärjen muodostavat ennen viikonloppua RNK, LuKi-82, NoU ja Blue Rings. Nämä joukkueet ovat siis tiukimmin kiinni välieräpaikoissa.
 
Viidentenä etenevä EKS voi kahdella voitolla nousta tuusulalaisten ohi, mikäli Blue Rings puolestaan kärsisi molemmissa kamppailuissaan tappiot. Tuusulalaisten maaliero on tällä hetkellä sen verran parempi, että mikäli EKS ei nouse hurjaan maalivireeseen, riittää BR:lle yksi lisäpiste varmistamaan paikan välierissä.
 
Blue Ringisillä riittää tavoitteita molempiin suuntiin. Joukkue voi onnistuessaan nousta runkosarjassa myös pykälän ylemmäs ja välttää näin välierässä runkosarjan ykkösen kohtaamisen. Nokialainen NoU kamppailee parhaimmillaan toisesta sijasta. Jos nokilaisten kolme viimeistä ottelua menisivät täysin penkin alle, voisi joukkue vielä teoreettisesti tippua viidenneksi. Nokialaisten maaliero on kuitenkin sen verran hyvä, että tämä skenaario ei ole kovin todennäköinen.
 
RNK johtaa sarjaa kuudella pisteellä. LuKi-82 on pelannut kaksi ottelua raisiolaisia vähemmän, mutta maaliero joukkueiden välillä on 42 osumaa RNK:n eduksi.
 
VG-62 ei voi nousta välieriin. Kaikilla viidellä muulla joukkueella riittää tulostavoitteita vielä tulevalle ja mahdollisesti myös seuraavallekin viikonlopulle.
 
Viikonlopun ottelut
La 21.2. klo 14.15 NoU-Blue Rings
La 21.2. klo 14.30 LuKi-82-EKS
La 21.2. klo 15.30 RNK-VG-62
Su 22.2. klo 12.30 Blue Rings-LuKi-82
Su 22.2. klo 13.00 NoU-VG-62