Blue Rings taipui EKS:lle – RNK Flyers ja LuKi-82 edelleen voittamattomia

11.10.2015 19:30

Ringeten SM-sarja jatkui viikon tauon jälkeen, kun sunnuntaina sarjassa pelattiin kolme kamppailua. Helsinki Ringette emännöi RNK Flyersia, muttei pysynyt sarjakärjen vauhdissa ja pisteet matkasivat Raisioon maalein 4-15. Raisiolaisten tehokkain oli totuttuun tyyliin Susanna Tapani, joka kasasi iltapuhteestaan tehot 6+5=11. Hyvää tulitukea Tapani sai Fanny Impilältä, joka pääsi niin ikään kaksinumeroisille tehoille keräten pisteet 4+6=10.
 

Tuusulassa toisistaan mittaa ottivat Blue Rings ja EKS. Ottelu pysyi pitkään tasaisena, mutta päättyi lopulta vierailijoiden juhliin, kun EKS voitti maalein 5-9. Ottelun tehokkain maalintekijä löytyi kuitenkin kotijoukkueen riveistä, kun Tiia Juvonen vastasi yhtä vaille kaikista Blue Ringsin maaleista.
 

Sunnuntain suurinumeroisimman voiton nappasi Naantalissa vieraillut LuKi-82. VG-62 oli kotikaukalossaan täysin vastaantulija ja vierailijoiden voittonumerot kirjattiin lopulta 1-31. Luvialaiset onnistuivat laajalla rintamalla, sillä ainoastaan yksi joukkueen pelaajista jäi ilman tehopisteitä. Kovimmat tehot keräsi Kirsi Pukkila, joka nakutti viisi maalia ja antoi yhtä monta syöttöä.