Blue Rings taipui EKS:lle – RNK Flyers ja LuKi-82 edelleen voittamattomia

11.10.2015 19:30

Ringeten SM-sarja jatkui viikon tauon jälkeen, kun sunnuntaina sarjassa pelattiin kolme kamppailua. Helsinki Ringette emännöi RNK Flyersia, muttei pysynyt sarjakärjen vauhdissa ja pisteet matkasivat Raisioon maalein 4-15. Raisiolaisten tehokkain oli totuttuun tyyliin Susanna Tapani, joka kasasi iltapuhteestaan tehot 6+5=11. Hyvää tulitukea Tapani sai Fanny Impilältä, joka pääsi niin ikään kaksinumeroisille tehoille keräten pisteet 4+6=10.
 

Tuusulassa toisistaan mittaa ottivat Blue Rings ja EKS. Ottelu pysyi pitkään tasaisena, mutta päättyi lopulta vierailijoiden juhliin, kun EKS voitti maalein 5-9. Ottelun tehokkain maalintekijä löytyi kuitenkin kotijoukkueen riveistä, kun Tiia Juvonen vastasi yhtä vaille kaikista Blue Ringsin maaleista.
 

Sunnuntain suurinumeroisimman voiton nappasi Naantalissa vieraillut LuKi-82. VG-62 oli kotikaukalossaan täysin vastaantulija ja vierailijoiden voittonumerot kirjattiin lopulta 1-31. Luvialaiset onnistuivat laajalla rintamalla, sillä ainoastaan yksi joukkueen pelaajista jäi ilman tehopisteitä. Kovimmat tehot keräsi Kirsi Pukkila, joka nakutti viisi maalia ja antoi yhtä monta syöttöä.

Ylempi jatkosarja

Tilastot

Alempi jatkosarja

 

Seuraavat ottelut