SM-sarja jatkuu – luvassa kuusi ottelua

06.11.2015 14:23

Ringeten SM-sarjassa pelataan tulevana viikonloppuna kuusi ottelua. Lauantain ensimmäisessä ottelussa nähdään, miten hallitseva Suomen mestari NoU pystyy haastamaan tämän hetkisen sarjaykkösen RNK Flyersin. Edellisessä kamppailussa syyskuussa RNK Flyers kukisti NoU:n lukemin 4-0.

VG-62 puolestaan hakee ensimmäisiä pisteitään, kun joukkue kohtaa Blue Ringsin kotikentällään Kuparivuoren Aurinkoareenalla. Leppävaarassa paremmuudestaan taistelevat sarjakolmonen EKS ja sarjakakkonen LuKi-82. Voitto olisi EKS:lle erittäin tärkeä sarjataulukossa ylöspäin kapuamisen kannalta.  

Sunnuntaina kamppaillaan myös kolme ottelua.  Ensimmäisessä ottelussa klo 12.15 Helsinki Ringeteltä vaaditaan upeita suorituksia, sillä vastaan asettuu LuKi-82. Blue Rings vuorostaan kohtaa NoUn. Ottelusta tulee varmasti tasainen ja jännittävä, koska edellinen mittelö heidän välillään päättyi 6-5 Blue Ringsille. Tällä hetkellä NoU on kuitenkin yhden sijan ylempänä sarjataulukossa.  Päivän viimeisessä ottelussa kamppailevat RNK Flyers ja EKS.

Sarja on nyt siinä vaiheessa, että kaikki ovat pelanneet toisiaan vastaan. Sarjan kärjessä on RNK Flyers, jolla on tilillään pelkkiä voittoja. LuKi-82 on kakkosena kolmen pisteen päässä raisiolaisista. Kolmantena oleva EKS on samoissa pisteissä kuin neljännellä sijalla oleva NoU. Kausi ei kuitenkaan ole vielä edes puolessa välissä, joten kaikki on mahdollista. Nähtäväksi jää, pystyykö kukaan katkaisemaan RNK Flyersin voittokulkua.

Kamppailuja kannattaa ehdottomasti mennä seuraamaan paikan päälle. Jos se ei kuitenkaan viikonloppukiireiltä onnistu, sunnuntain ottelua RNK Flyers - EKS on mahdollista seurata Ringette TV:n kautta osoitteessa: https://www.youtube.com/embed/cOa1VmoPsOA.

 

Ringeten SM-sarjan ottelut viikonloppuna:

LAUANTAI 7.11. 

Klo 14.00   NoU - RNK Flyers        Nokian jäähalli

Klo 14.30   VG-62 - Blue Rings      Kuparivuoren Aurinkoareena

Klo 14.45   EKS - LuKi-82             Leppävaaran jäähalli   

 

SUNNUNTAI 8.11.       

Klo 12.15   Helsinki - LuKi-82        Pirkkolan jäähalli

Klo 14.30   Blue Rings - NoU        Forssan jäähalli

Klo 14.30   RNK Flyers - EKS       DNA-halli1 Raisio