RNK Flyers pyrkii takaisin sarjakärkeen

13.11.2015 14:50

Lauantaina 14.11. pelataan kolme kamppailua. Päivän ensimmäisessä ottelussa Blue Rings emännöi RNK Flyersia Tuusulassa klo 13.00. Vaikka RNK Flyers koki viime viikonloppuna kaksi tappiota, on se huomenna valmis taistelemaan voitosta, jolloin Blue Ringsin täytyy olla valmiina.

– Huomenna lähdemme tietenkin voittomielellä. Ensisijaisesti aiomme keskittyä omaan pelaamiseen, jotta saamme sen sille tasolle, mihin se kuuluukin. Pyrimme 60 minuutin ehjään suoritukseen, jossa mustia hetkiä tai ylämäkiä ja niitä seuraavia alamäkiä ei erityisemmin tule. Jokunen ylämäki tulee kuitenkin aina vastaan, mutta 60 minuutin ehjän suorituksen kautta pystymme hoitamaan matsin kotiin, kertoo RNK Flyersin valmentaja Timo Himberg.

Leppävaarassa kohtaavat EKS ja sarjataulukossa viimeistä paikkaa pitävä VG-62. Lauantain viimeisessä mittelössä vastakkain asettuvat NoU ja Helsinki Ringette, joka on tällä hetkellä toiseksi viimeisellä sijalla sarjataulukossa. VG-62 ja Helsinki saavat siis vastaansa kovat joukkueet. Naantalilaisilta ja helsinkiläisiltä vaaditaan huippusuorituksia, jotta haasteeseen pystytään vastaamaan.

Ringeten SM-sarjan ottelut viikonloppuna:

LAUANTAI 14.11.

Klo 13.00 Blue Rings – RNK Flyers, Tuusulan jäähalli

Klo 14.45 EKS – VG-62, Leppävaaran jäähalli

Klo 16.00 NoU – Helsinki, Nokian jäähalli

Sunnuntaina ei tällä kertaa pelata ringeten SM-sarjaa.