RNK Flyersilta ja LuKi-82:selta murskavoitot – Blue Rings taipui EKS:lle

21.11.2015 20:05

SM-sarjassa lauantaina verkko heilui moneen otteeseen. Päivän aikana tykitettiin yhteensä jopa 65 maalia. Ensimmäisessä ottelussa LuKi-82:sen vieraana oli VG-62. Kotijoukkue vei ottelun selvin lukemin nimiinsä, kun lopputulokseksi kirjattiin 20-4. Päivän tehokkain oli Kirsi Pukkila luvuin 5+4. Myös Elina Raesola teki huimat 6 maalia ja syötti kaksi.

Leppävaarassa vastakkain asettuivat EKS ja Blue Rings, josta povattiin ennakkoon tasaista kamppailua. EKS näytti kuitenkin varmuutensa ja vei ottelun nimiinsä luvuin 7-2.

– Ottelun puoleen väliin asti peli oli tasaista tuloksellisesti, mutta olimme jokaisella osa-alueella vähän jäljessä. Emme pystyneet haastamaan EKS:aa kokonaispelissä. Olemme keskittyneet nyt muutamassa edellisessä pelissä puolustuspelin parantamiseen, mutta emme voi olla siihen vielä erityisen tyytyväisiä. Puolustuspeli on parantunut, mutta omat tehomme ovat kaikonneet lähes kokonaan, emmekä pysty tekemään samoja määriä maaleja kuin aikaisemmin. Voitto tänään olisi ollut helpompi, sillä nyt edessä on kovempi työ pyrkiä neljän joukkoon, pohti Blue Ringsin vastuuvalmentaja Jarkko Kortesoja.

Kortesoja lisäksi kehui tämänpäiväisen vastustajan pelityyliä.

– EKS:n peli on tällä hetkellä todella valmista ja hyvää. Rengas liikkuu, luistin liikkuu ja puolustus- sekä maalivahtipeli ovat todella hyvässä kuosissa.

RNK Flyers puolestaan jatkoi armotonta pelaamistaan ja otti murskavoiton Helsinki Ringetestä. Raisiolaiset laukoivat jopa 29 maalia helsinkiläisten verkkoon. Vierasjoukkueen tehtyä vain 3 maalia loppulukemiksi kirjattiin 29-3. Susanna Tapani näytti taas osaamistaan, kun hän tykitti jopa 11 maalia ja syötti 6.

EKS nousi tämän päivän pelien jälkeen niukasti kolmanneksi sarjataulukossa NoU:n edelleRNK Flyers jatkaa sarjan kärjessä Luki-82:sen ollessa toisena.

 

Ringeten SM-sarjan tulokset lauantaina 21.11.:

LuKi-82 – VG-62, 20-4

EKS – Blue Rings, 7-2

RNK Flyers – Helsinki, 29-3