Viikonloppuna luvassa jännittäviä kamppailuja

27.11.2015 14:20

Lauantaina ja sunnuntaina ringeten SM-sarjassa kamppaillaan jopa kuusi ottelua. Lauantai käynnistyy ennakkoon tasaisella kamppailulla, kun Nokialla kohtaavat NoU ja EKS. NoU on hallitseva Suomen mestari, joka on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäs. EKS puolestaan nousi viime viikonlopun jälkeen kolmanneksi ja on tasapisteissä NoU:n kanssa. Viimeksi NoU vei voiton nimiinsä lukemin 7-4. Miten käy huomenna?

Lauantain toisessa ottelussa puolestaan kohtaavat kaksi sarjan pohjapaikkaa pitävää joukkuetta, VG-62 ja Helsinki. Naantalilaisjoukkue ei ole vieläkään avannut pistetiliään, mutta nyt heille annetaan siihen mahdollisuus. Tosin se ei tule olemaan helppoa, sillä viimeksi helsinkiläiset voittivat luvuin 9-3.

Lauantain päätösottelussa vastakkain asettuvat LuKi-82 ja Blue Rings, johon sarjakakkonen, Luki-82, lähtee ennakkosuosikkina. SM-sarjan jännittävin kamppailu tullaan näkemään sunnuntaina, kun RNK Flyers kohtaa LuKi-82:sen kotihallillaan. Kärkipaikasta tullaan varmasti taistelemaan kiihkeästi, eikä kumpikaan joukkue tule pääsemään helpolla. Viimeksi näiden kahden joukkueen kamppailu päättyi 8-7 RNK:lle. LuKi-82:sen valmentaja Kari Makkonen luottaa kuitenkin joukkueeseensa.

– Totta kai yritämme parantaa jokaisella osa-alueella ja lähdemme hakemaan voittoa. Kaksi kovaa peliä on tiedossa. Viimeksi hävisimme RNK:lle maalin erolla ja nyt olisi kalavelkojen maksun aika. Yritämme parantaa peliämme ja kaikkia niitä ominaisuuksia, mitä pelissä tarvitaan sekä henkistä kanttia ja uskoa omiin kykyihin. Menemme askel askeleelta eteenpäin, kertoo LuKi-82:sen valmentaja Makkonen.

– Täytyy olla tyytyväinen siihen, että olemme sarjan kärkikahinoissa. Tavoitteenamme on olla neljän parhaan joukossa runkosarjan loputtua. Tosipelit alkavat sitten maaliskuun alkupuolella.

Sunnuntain muissa otteluissa taistelevat Helsinki ja Blue Rings sekä NoU ja VG-62.

 

Ringeten SM-sarjan ottelut viikonloppuna:

LAUANTAI 28.11.

Klo 14.00   NoU – EKS, Nokian jäähalli

Klo 14.30   VG-62 – Helsinki, Kuparivuoren Aurinkoareena

Klo 14.30   LuKi-82 – Blue Rings, Luvian jäähalli

 

SUNNUNTAI 29.11.

Klo 12.15   Helsinki – Blue Rings, Pirkkolan jäähalli

Klo 13.00   NoU – VG-62, Nokian jäähalli

Klo 14.30   RNK Flyers – LuKi-82, DNA-halli 1 Raisio