Kärkisijojen kamppailun vei NoU

12.12.2015 20:57

Lauantaina nähtiin mielenkiintoinen kärkisijojen kamppailu, kun vastakkain asettuivat NoU ja LuKi-82. Tällä kertaa nokialaiset voittivat luvialaisjoukkueen luvuin 10-7. NoU laukoi ensimmäisessä erässä 3 maalia jättäen vastustajansa nollille, eikä luvialaisten kiri riittänyt voittoon asti. Ottelun tehokkain oli Anne Pohjola (2+3).

– Olimme vähän jälkijunassa, meidän luistin ei kulkenut sillä tavalla kuin olisi pitänyt. Välillä meni ihan hyvin, mutta maalinteko tökki. Huomenna on taas tärkeä peli tiedossa. Pitää saada luisteluvoimaa ja liikkumista paremmaksi, kommentoi LuKi-82:sen valmentaja Kari Makkonen.

Ottelussa nähtiin valitettavasti myös paha loukkaantuminen ja LuKi-82:n maalivahti Miia Ketoniemi jouduttiin viemään ambulanssilla sairaalaan.

Päivän muissa otteluissa voitoista ei jouduttu erityisemmin kamppailemaan, sillä EKS kukisti Helsingin 12-1 ja RNK Flyers murskasi VG-62:n lukemin 21-1. Päivän tehokkain oli RNK Flyersin Siiri Kallionpää (5+5). Myös Susanna Tapani oli jälleen vireessä tehoin 6+3.

Huomenna nähdään lisää varsin kiinnostavia otteluita kärkisijoista, kun RNK Flyers kohtaa NoU:n ja LuKi-82 EKS:n. Vastakkain asettuvat myös Blue Rings ja VG-62.

 

Ringeten SM-sarjan tulokset lauantaina 12.12.:

NoU – LuKi-82     10-7

EKS – Helsinki     12-1

VG-62 – RNK Flyers     1-21

Tiedotetta muokattu: loukkaantumisen syy poistettu epäselvyyksien vuoksi