EKS kukisti RNK Flyersin – NoU ja LuKi-82 murskavoittoihin

19.12.2015 21:30

Ringeten SM-sarjassa pelattiin tänään kolme kamppailua. Päivän mielenkiintoisin mittelö käytiin EKS:n ja RNK Flyersin välillä. EKS ylsi upeaan voittoon kukistaen sarjakärjen lukemin 9-6. Espoolaisjoukkue pystyi voittamaan raisiolaiset toistamiseen, mutta RNK Flyersille tappio oli vasta kolmas tällä kaudella. Kotijoukkueelle voitto RNK:sta maistui hyvälle.

– Ottelu meni erittäin hyvin, Raisio sopi meille mainiosti. Onnistuimme taktiikassamme ja pelikuri oli todella hyvää. Mimmit toteuttivat sen mitä olimme sovittu ja mitä olimme harjoitelleet. Samoilla eväillä mentiin tänään kuin viimeksikin voitto-ottelussa RNK Flyersia vastaan. Myös maalivahtipeli oli loistavaa (Meini Kärnälle kertyi 48 torjuntaa), kehuu joukkueeseensa tyytyväinen päävalmentaja Ahto Kärnä.

EKS lähti voittamaan ottelua ja sen joukkue myös teki.

– Sanoin joukkueelle, että jos me aiomme menestyä, niin tämä peli pitää voittaa. Tämä oli kauden tärkein peli ja pistimme kaikki paukut tähän. Kausi on ollut nousujohtoista ja olen luonut uuden pelitavan joukkueelle sekä roolittanut pelaajat. Nyt paketti alkaa olemaan kasassa. RNK oli tärkeä päänahka ja antoi uskoa pelaajille sekä näytti, että Espoossakin osataan pelata ringetteä, lisää iloinen Kärnä.

Päivän muissa otteluissa NoU ja LuKi-82 näyttivät taas vahvuutensa. NoU voitti Blue Ringsin 17-0 ja LuKi-82 Helsingin 21-2. Päivän tehokkain oli LuKi-82:n Elina Raesola (9+6).

Joulutauolle lähdetään RNK Flyersin johdattelemana, toisena on LuKi-82, kolmantena NoU ja neljäntenä EKS. Riemukasta joulua!

 

Ringeten SM-sarjan tulokset lauantaina 19.12.:

NoU - Blue Rings         17-0

LuKi-82 – Helsinki        21-2

EKS - RNK Flyers         9-6