NoU sekoitti voitolla sarjataulukon kärkeä

24.01.2016 17:42

Ringeten SM-sarjassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Päivän ensimmäisessä pelissä Blue Rings haki pisteet Helsingistä maalein 4-14. Helsinki eteni ottelussa 2-0 –johtoon, mutta Blue Rings kiri vielä ensimmäisessä erässä rinnalle ja ohi. Kahdessa seuraavassa erässä Blue Rings karkasi tasaisen vauhdin taulukolla kotijoukkueelta. Blue Ringsin Tiia Juvonen oli erittäin vahvalla pelipäällä keräten ottelussa tehot 7+3=10.

Naantalissa vierasjoukkue teki niin ikään 14 maalia, kun Nou haki pisteet VG-62:lta kotijoukkueen tehdessä kolme osumaa. NoU oli alusta asti niskan päällä ja puoliajalla tilanne kirjattiin jo 0-12. NoU onnistui laajalla rintamalla, kun 11 kenttäpelaajasta kahdeksan onnistui maalinteossa ja peräti kymmenen pääsi tehopisteille. Kovimmat lukemat tehoilivat Roosa Salonen (5+3=8) ja Kaisa Hurske (3+5=8). Voitolla Nou nousi SM-sarjassa tasapisteisiin sarjakärki RNK Flyersin kanssa. LuKi-82 on kaksikosta vain pisteen päässä, joten keväällä tullaan näkemään todella mielenkiintoinen runkosarjan voittotaistelu.