LuKi-82 nousi sarjakakkoseksi

08.02.2016 00:00

Ringeten SM-sarjassa pelattiin viikonloppuna kolme kamppailua. Lauantaina LuKi-82 emännöi NoU:ta ja RNK Flyers VG-62:ta. Luvian ottelussa riitti panosta, sillä molemmat joukkueet taistelevat edelleen runkosarjan voitosta. Kotijoukkue LuKi-82 vei voiton ottelusta maalein 4-1 ja ohitti samalla nokialaiset sarjataulukossa. Kaksikon erottaa yksi piste.

RNK Flyersin ja VG-62:sen kohtaamisesta oli odotettavissa selvänumeroinen kotivoitto, joka myös toteutui. Sarjakärki RNK Flyers vei pisteet maalein 18-0. Kuinka ollakaan Susanna Tapani oli jälleen kaukalon hahmo keräämällä tehot 6+8=14. RNK Flyers vahvisti voitolla asemiaan sarjakärjessä. Joukkueen ero toisena vaanivaan LuKi-82:seen on kolme pistettä.

Sunnuntain ainoassa ottelussa kohtasivat Helsinki ja EKS. Espoolaiset olivat tylyjä vieraita pääkaupunkiseudun derbyssä ja veivät voiton maalein 1-17. Kaukalon tehokkain oli Anna-Kaisa Raesola 5+4=9. EKS on vahvasti kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, sillä se venytti eron lähimpään uhkaajaan Blue Ringsiin jo kymmeneen pisteeseen.