Lauantain ottelut SM-sarjassa

12.02.2016 20:26

NoU vastaan RNK part 4

Lauantaina runkosarjan ykkönen RNK lähtee NoU:n vieraaksi. Kolmantena oleva NoU on enää neljän pisteen päässä RNK:sta. Kolmesta edellisestä pelistä RNK on vienyt nimiinsä kaksi. Olisikohan NoU:n vuoro tasata voitot?

Runkosarjan käydessä vähiin on pisteiden nälkä molemmilla joukkueilla suuri. Helpoksi kumpikaan joukkue ei sitä tule tekemään. Taitoa molemmilla joukkueilla löytyy kentältä, kuin myös maalin edestä. Molempien joukkueiden molemmat maalivahdit ovat maalivahtipörssissä viiden parhaan joukossa.

- Odottavalla kannalla lähdetään molempiin otteluihin. Tällä kaudella ainoot pelit mitä on hävitty on  Nokialle ja Eksille. Hankalimmat joukkueet meitä vastaan, koska heille ollaan hävitty.  Luottavaisin mielin, koska revanssihenki kihisee joukkueessa, kommentoi RNK:n päävalmentaja Timo Himberg.

 

EKS – LuKi-82

Pudotusviivan yläpuolella olevan EKS:sän vieraaksi saapuu lauantaina toisena oleva LuKi-82. Kolmessa edellisessä ottelussa EKS ei ole pystynyt LuKia vielä voittamaan. Luvian kovia hyökkääjiä odottaa kotijoukkueen maalin suulla este nimeltä Meini Kärnä. Kärnän torjuntaprosentti on 90.09% ja hän on kolmantena maalivahtipörssissä. EKS ei ole kaukana kärkikolmikosta ja kolmantena olevan NoU:n kanssa piste-eroa ennen viikonloppua on vain neljä pistettä.

- Hyvällä fiiliksellä lähdetään peleihin. Neljän sakkiin ollaan menossa! Ottelut on meille kuntopuntareita, että miten näitä isoja seuroja pystytään haastamaan. Viikko ollaan tässä valmistauduttu näitä varten. Lähdetään pistämään kapuloita rattaisiin. Jos pystytään voittamaan niin se on vaan kruunu pään päälle. RNK ollaan pystytty jo voittamaan, mutta LuKia vastaan muutetaan vähän pelityyliä, että nekin voitettaisiin, kertoo EKS:n päävalmentaja Ahto Kärnä.

                     

 

VG-62 – Blue Rings

Naantaliin lauantaina lähtevä Blue Rings on runkosarjassa viidentenä. Kotijoukkue VG-62 on tällä hetkellä viimeisenä. Kolme edellistä kohtaamista Blue Rings on voittanut tehden vähintään kymmenen maalia. Kotijoukkue VG ei ole vielä runkosarjan aikana voittanut yhtään ottelua, mutta altavastaaja voi aina yllättää.

Kymmenen pistettä EKS:stä jäljessä oleva Blue Rings lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Runkosarjassa Blue Ringsillä on vielä tekemistä, jos joukkue haluaa pudotusviivan yläpuolelle. Pisteitä tarvitaan, jotta kärki saataisiin kiinni.

- Blue Rings on pääosin toipunut virusten riepottelemasta tammikuusta ja lähtee hyvällä hengellä viikonlopun otteluihin. Lähdemme vahvalla asenteella ja suurella innolla haastamaan sekä VG:n että Nokian, voitto on pysyvä tavoitetilamme, kommentoi Blue Ringsin joukkueenjohtaja Petri Veilo.