Ykkössarjan viikonloppu

12.02.2016 13:10

 

Jyske – Hyvinkää

 

Naisten ykkösen runkosarjan kolmas Jyske saa lauantaina vieraakseen toisena olevan Hyvinkään. Hyvinkään ja Jyskeen välinen piste-ero tällä hetkellä on kuusi pistettä. Edellinen joukkueiden välinen ottelu päättyi tasapeliin 5-5. Hyvinkään ja Jyskeen maaliero on melkein sama. Hyvinkään maaliero on 110, kun taas Jyskeellä se on 114. Ottelu tulee olemaan tasainen.

 

- Viikonlopun pelejä odotetaan innolla, kun pääsemme mittaamaan tasoamme sarjan kärkinelikkoon kuuluvia joukkueita vastaan. Kovat pelit ja vieraspelimatka Laitilaan ovat parasta mahdollista harjoitusta kevään pudotuspelejä varten. Jälleen kerran keskitymme omaan suoritukseen ja oman pelin kehittämiseen - tulos on sitten se mitä omalla tekemisellämme ansaitsemme, kommentoi Hyvinkään päävalmentaja Kim Forsblom.

 

TaRi – Turku

 

Turku lähtee lauantaina pelaamaan TaRia vastaan. Vierasjoukkue Turku on sarjassa kahdeksantena ja kotijoukkue TaRi seitsemäntenä. Kahdessa edellisessä ottelussa voitot ovat menneet tasan 1-1. Nyt on aika näyttää kumpi haluaa viedä kolmannen ottelun nimiinsä. TaRin maalinteon tiellä on Turun maalivahti Erika Lampi, joka on maalivahtipörssissä sijalla neljä.

 

-Aiemmista kohtaamisista päätellen tiukka matsi on tulossa ja molemmat joukkueet varmasti janoavat pisteitä. Meidän pelaamista on rikkonut turhat jäähyt, joten niitä tulee välttää, jotta saadaan pelattua mahdollisimman ehjää viisikkopeliä. Peruspeli on ollut tämän vuoden puolella hyvällä mallilla, mutta viimeistely hyökkäyspäässä on uupunut. Mikäli maalintekopaikoilla onnistutaan, pisteet lähtevät Turkuun mukaan, kommentoi Turun päävalmentaja Severiina Linden.

 

Hyvinkää – BR Akatemia

 

Hyvinkää pelaa sunnuntaina BR Akatemiaa vastaan. Joukkueiden edelliset ottelut ovat päättyneet Hyvinkään voittoon. Molemmat ottelut ovat olleet tasaisia. Ensimmäisen kohtaamisen Hyvinkää voitti 8-7 ja toisen 2-4. Tulevasta kamppailusta odotetaan myös tasaista. Pistepörssin ensimmäisenä ja toisena ovat Hyvinkään Elina Tahvanainen ja Camilla Tuomi. Kotijoukkueen hyökkääjillä riittää tekemistä, sillä maalivahtipörssin toisena on BR Akatemian Iida Takala.

 

Ennen viikonloppua Hyvinkää on runkosarjassa toisena ja BR Akatemia neljäntenä yhdeksän pisteen päässä Hyvinkäästä. Kotijoukkueella on lauantaina myös toinen ottelu, joka ennakoasetelmia katsellen tulee myös olemaan tiukka. Kuinka kotijoukkue palautuu lauantain ottelusta Jyskettä vastaan ja osaako BR Akatemia hyödyntää tämän?

 

- Viikonlopun pelejä odotetaan innolla, kun pääsemme mittaamaan tasoamme sarjan kärkinelikkoon kuuluvia joukkueita vastaan. Kovat pelit ja vieraspelimatka Laitilaan ovat parasta mahdollista harjoitusta kevään pudotuspelejä varten. Jälleen kerran keskitymme omaan suoritukseen ja oman pelin kehittämiseen - tulos on sitten se mitä omalla tekemisellämme ansaitsemme, kertoo Hyvinkään päävalmentaja Kim Forsblom.