Lauantain otteluraportit

13.02.2016 20:53

Nokia vei RNK:lta tärkeät pisteet.

RNK oli hävinnyt ennen lauantain ottelua vain kolme kertaa runkosarjan aikana. Tänään RNK kaatui toisen kerran NoU:ta vastaan. NoU voitti kotonaan ottelun 6-3. Mikä on avain jolla NoU pystyy voittamaan sarja ykkösen?

Nokian maalihirmuna toimi Anne Pohjola. Pohjola teki ottelussa kolme maalia ja syötti yhden. Kotijoukkueen Camilla Kortesniemi torjui maalillaan 53 kertaa. Voitollaan NoU on enää kaksi pistettä jäljessä tämän hetkisestä sarjan johtajasta RNK:sta.

Huomenna RNK kohtaa toisen joukkueen, joka on pystynyt voittamaan heidät. Kello 15.30 RNK saa vieraakseen EKS:n. Molemmilla jokkueilla on yksi peli alla, joten ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen.

EKS – LuKi-82

EKS ei päässyt yllättämään LuKia. Kotijoukkue hävisi ottelun lukemin 4-10. Ottelun jälkeen LuKin ja EKS:n piste-ero runkosarjassa on viisi pistettä. Runkosarjan aikana uutta kohtaamista ei enää tule, mutta revanssi voi tapahtua jatkopeleissä.

VG-62 – Blue Rings

Blue Rings toisti edellisen temppunsa ja voitti VG:n yli kymmenen maalin erolla. Ottelun lopputulos oli 6-20. Kahdessa viimeisessä erässä VG pisti kapuloita Blue Ringsin rattaisiin, mutta liian myöhään. Voitollaan Blue Rings kavensi piste-eroa EKS:ään, mutta matkaa on vielä kahdeksan pisteen verran.