SM-sarjan viikonloppu

19.02.2016 17:30

Blue Rings – RNK

RNK lähtee lauantaina 20.2 ottamaan mittaa Blue Ringsistä. Sarjan tämän hetkinen ykkönen on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista. Lauantainen ottelu on joukkueiden viimeinen kohtaaminen runkosarjan aikana, jatkaako RNK saman kaavan mukaan?

Vierasjoukkue RNK:n ja toisena olevan LuKin välillä on sarjataulukossa vain yhden pisteen ero. Molemmat joukkueet pelaavat runkosarjan aikana vielä kolme ottelua. Blue Ringsin mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin käyvät pieniksi, mutta voittamalla RNK:n he veisivät tärkeät pisteet.

- Hyvillä fiiliksillä ja odottavalla mielellä lähdetään pelaamaan. Mielenkiintoista nähdä mitä valmentajavaihto on tuonut BR:n peliin. Flyersilla jonkin verran poissaoloja, mutta onneksi materiaali kestää, kommentoi RNK:n päävalmentaja Timo Himberg.

 

VG-62 – EKS

VG-62 saa lauantaina 20.2 vieraakseen EKS:n. Viivan yläpuolella oleva EKS veisi voitollaan Blue Ringsiltä mahdollisuuden jatkopeleihin. EKS on voittanut joukkueiden edelliset kohtaamiset.
Runkosarjan aikana VG ei ole vielä runkosarjan aikana voittanut yhtään ottelua, mutta peli on parantunut koko kauden ajan.

- Ihan hyvillä fiiliksillä lähdetään otteluun. Viime pelissä tehtiin oma pelin maaliennätys ja tätä lähdetään parantamaan. Toki oman pään peli tulee aina ensimmäisenä, kommentoi VG:n päävalmentaja Mari Haapanen.

 

Helsinki – NoU

Lauantaina 20.2 Helsingin vieraaksi saapuu NoU. Vierasjoukkue NoU on vienyt nimiinsä kolme edellistä ottelua. Nokialaiset ovat sarjaykkösestä RNK:sta jäljessä vain kaksi pistettä. Helsinki ei voi enää päästä pudotuspeleihin, mutta siitä huolimatta joukkue pistää NoU:lle kampoihin.