Ykkössarjassa viikonloppuna kuusi ottelua

19.02.2016 17:32

BR Akatemia -  Turku

BR Akatemia pelaa lauantaina kotonaan Turkua vastaan. Kotijoukkue on tällä hetkellä jatkopeleissä mukana, mutta ero Haukkoihin on vain pari pistettä. Turku on hävinnut kaksi edellistä ottelua BR Akatemiaa vastaan. Pystyykö Turku voittamaan BR Akatemian tällä kertaa?

- BR on pelannut vahvasti koko kauden meitä vastaan ja mielenkiinnolla odotellaan, millä kokoonpanolla joukkue tulee lauantain peliin. Maalivahdit tulevat olemaan suuressa roolissa ja erityisesti meidän Lampi, sillä hyökkäyksen maalinteko takkuaa edelleen. Lampi pelasi loistavan pelin Jyskettä vastaan ja uskon, että tyttö on hyvässä vedossa viikonloppunakin. Valmennus odottaa maaleja hyvää kautta pelaavilta Susanna Myllymäeltä ja Melina Väkiparralta. Lisäksi katseet kohdistuvat Nea Niemiseen, joka on parantanut otteitaan huomattavasti loppukaudella, kommentoi Turun päävalmentaja Severiina Linden.

Jyske – Lahti Ringette

Sarjataulukon neljäs Jyske pelaa lauantaina ensimmäisenä olevaa Lahtea vastaan. Kotijoukkue Jyske on hävinnyt joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset, mutta ei ole ottelussa altavastaajana. Tasaisesta pelistä kertoo joukkueiden maaliero. Tehdyissä maaleissa eroa on yksi maali ja päästetyissä neljä maalia. 

Jyskeen maalivahti Miia Ketoniemi on tällä hetkellä maalivahtipörssin ensimmäisenä. Hyvä maalivahtipeli on tarpeen molemmissa päissä, kun Lahden pelaajista kolme on pistepörssin viiden parhaan joukossa. Kuudentena pistepörssissä on Jyskeen Ella Hellsten.


Hyvinkää – Haukat

Hyvinkää saa viimeisessä runkosarjan ottelussaan vieraakseen Järvenpään Haukat. Hyvinkää on jo varmistanut jatkopelipaikkansa. Haukat ovat parin pisteen päässä BR Akatemiasta. Loput pelit Haukkojen on voitettava, jotta jatkopaikka olisi varma. 

Haukkojen Roosa-Mari Heikkinen on maalivahtipörssissä kolmantena. Nuorten maajoukkueessakin  hyvin pelannut Heikkinen toimii lukkona Haukkojen maalilla. Hyvinkään hyökkäyksen aseena ovat Elina Tahvanainen ja Camilla Tuomi. Pistepörssissäkin ensimmäisinä olevat Tahvanainen ja Tuomi viimeistelevät Hyvinkään hyvin toimivan hyökkäyksen.


TaRi – RNK

RNK lähtee pelaamaan TaRia vastaan lauantaina. TaRi:lla ja RNK:lla ei ole mahdollisuutta jatkopeleihin, mutta joukkueet pelaavat paremmasta runkosarjan sijoituksesta. Joukkueiden välillä on yhden pisteen ero. Edellisien otteluiden voitot ovat menneet tasan 1-1. Kumpi joukkue vie viimeisen kohtaamisen nimiinsä?

 

 

BR Akatemia – Jyske

Sunnuntaina Jyske matkaa BR Akatemian vieraaksi. Jyske on runkosarjassa kolmannella sijalla ja piste-ero BR Akatemian kanssa on viisi pistettä. BR Akatemia on hävinnyt edelliset ottelut Jyskettä vastaan. Kotijoukkueen hyökkäyksen taitoja tarvitaan Jyskettä vastaan. Jyskeen maalivahti Miia Ketoniemi on tällä hetkellä maalivahtipörssin ensimmäisenä.

 


Turku – EKS

EKS lähtee sunnuntaina Turun vieraaksi. Kummallakaan joukkueella ei ole mahdollisuutta jatkopeleihin pääsemiseen. Turku on voittanut joukkueiden kaksi aikaisempaa kohtaamista. EKS on yhdeksän ottelun tappioputkessa, katkeaako putki Turkua vastaan?