Ykkössarjan lauantai

20.02.2016 21:48

BR Akatemia – Turku

BR Akatemia kohtasi ensimmäisessä viikonlopun pelissään Turun. Turku hävisi ottelun 5-4 tiukasta kamppailusta huolimatta. Kotijoukkueen kapteeni Nea Sipola otti roolia ottelussa tehden kolme maalia ja syöttäen kaksi. BR Akatemia ansaitsi voitollaan paikan kevään pudotuspeleihin. 

Jyske – Lahti Ringette

Runkosarjan kolmas Jyske sai vieraakseen jaetulla ensimmäisellä sijalla olevan Lahti Ringeten. Tasainen ottelu sai myös tasaisen lopputuloksen kun Jyske voitti Lahden 6-5. Molemmat joukkueet ovat varmistaneet pääsynsä pudotuspeleihin. Häviö kuitenkin laski Lahden runkosarjassa toiseksi. 

Hyvinkää – Haukat

Erinomaista kautta pelaava Hyvinkää voitti kotonaan Haukat 7-2. Voitollaan Hyvinkää vahvisti asemaansa runkosarjan kärjessä. Haukoilla ei ole enää mahdollisuutta päästä pudotuspeleihin, mutta se ei kauaksi jäänyt.

TaRi – RNK

TaRI voitti RNK:n 10-7. Kotijoukkueen kapteeni Krista Järvelin teki ottelussa kolme maalia ja syötti kaksi. Ennen viimeistä erää RNK johti kamppailua lukemissa 4-5, mutta viimeisessä erässä kotijoukkue TaRi teki kuusi maalia.