Ykkössarjan runkosarja päättyy viikonloppuna

26.02.2016 17:27

BR Akatemia – RNK

BR Akatemia kohtaa lauantaina RNK:n. BR Akatemia on varmistanut paikkansa jatkopeleissä, joten pelin voittaminen vain lisäisi pistesaalista. RNK:lla ei ole mahdollisuutta jatkopeleihin, mutta ei ole voittanut BR Akatemiaa vielä kertaakaan. Kaksi edellistä ottelua RNK on hävinnyt yhden ja kahden maalin erolla.

Kova peli edessä. Aiemmat kohtaamiset BR:n kanssa ovat olleet tiukkoja ja tasaisia, joten samaa odotan nytkin. Kyseessä on meille kauden viimeinen ottelu, mikä tuo varmasti pienen positiivisen lisälatauksen koko vieraspelireissullemme. Tavoitteena on saada pelattua omalla hyvällä tasollamme kaikki neljä erää, ja ansaita pisteet mukaamme Raisioon, kommentoi RNK:n päävalmentaja Katriina Kulju.


Jyske – TaRi

Jyske saa lauantaina vieraakseen TaRi:n. Kolmantena runkosarjassa oleva Jyske on voittanut edelliset kohtaamiset. Kotijoukkue lähtee viimeiseen runkosarjan otteluunsa neljän ottelun voittoputkella, jatkuuko putki vai pysähtyykö se TaRiin? Maalivahtipörssin ensimmäisenä oleva Jyskeen Miia Ketoniemi on hankaloittamassa tätä yritystä. 


Haukat – Turku

Turku lähtee lauantaina Järvenpäähän ottamaan mittaa Haukoista. Haukat ovat pelanneet hyvän kauden, mutta jäivät piirun verran pudotusviivan alapuolelle. Kotijoukkue on voittanut joukkueiden väliset kohtaamiset, mutta vain kahdella ja kolmella maalilla. Molempien joukkueiden maalivahdit ovat omaa luokkaansa. Haukkojen Roosa-Mari Heikkinen on maalivahtipörrsin sijalla kolme ja Turun Erika Lampi sijalla viisi.


Joukkue lähtee kauden viimeiseen taistoon hyvillä mielin. Aikaisemmat kohtaamiset Haukkoja vastaan ovat olleet tiukkoja ja varmasti molemmat joukkueet ovat menneet pelillisesti eteenpäin, joten valmennus jää jännityksellä odottamaan kauden huipentumaa, kommentoi Turun päävalmentaja Severiina Linden.


EKS – Lahti 

EKS ottaa launtaina mittaa Lahdesta. Lahti on jaetulla ensimmäisellä sijalla Hyvinkään kanssa. Voitolla Lahti lunastaisi itselleen runkosarjan ensimmäisen sijan.  Lahti on voittanut edelliset kaksi kohtaamista. Maalintekijöitä Lahdella riittää. Kolmantena pistepörssissä on Niina Piiroinen ja neljäntenä Mia Huvinen.