SM:män runkosarja lähenee loppuaan

26.02.2016 17:28


LuKi-82 – VG-62
LuKi saa lauantaina vieraakseen VG:n. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat päättyneet selkeästi LuKi:n voittoihin. LuKi on sarjassa kolmantena ja vain kolmen pisteen päässä runkosarjan ensimmäisestä RNK:sta. Tällä kaudella VG ei ole vielä voittanut yhtään peliä, eikä tästäkään pelistä tule helppo. Kotijoukkueella on pistepörssin seitsemän parhaan joukossa neljä pelaajaa.


EKS – Blue Rings
Lauantaina Blue Rings saapuu Espooseen ottamaan mittaa EKS:stä. Kotijoukkue EKS on varmistanut itselleen jatkopelipaikan, joka tarkoittaa sitä, ettei Blue Ringsillä siihen ole mahdollisuutta. Aikaisemmat kohtaamiset ovat menneet EKS:lle, mutta edellisessä ottelussa BR hävisi vain kolmella maalilla.
Maalintekijöitä riittää molemmissa joukkueissa. Pistepörssissä kahdeksantena on Blue Ringsin Tiia Juvonen ja kymmenentenä EKS:än Anna- Kaisa Raesola. Tästä ottelusta tulee odotettavasti tiukka.


Nyt kun joukkueemme on kokonaisuudessa päässyt influenssa-aallosta eroon. Saamme kasaan koko porukan. Molempiin peleihin lähdemme luonnollisesti voitto mielessä! Ja etenkin EKS vastaan on viimeinen mahdollisuus näyttää mihinkä meidän porukasta on!, kommentoi Blue Ringsin valmentaja Rauno Haara.

 


RNK Flyers – Helsinki
RNK kohtaa kotonaan lauantaina Helsingin. Runkosarjan ensimmäisenä oleva RNK on voittanut kaikki edelliset kohtaamiset. Helsinki saa tehdä kovasti töitä, jos haluaa voittaa RNK:n.
Kotijoukkueen molemmat maalivahdit ovat maalivahtipörssin kärjessä. Katajiston ja Perkkolan torjuntaprosentit ovat yli yhdeksänkymmenen. Vastusta löytyy myös hyökkäyspäästä. Pistepörssin viiden parhaan joukossa on kolme RNK:n pelaajaa.

Lähdetään hakemaan 60 min ehjää peliä. Helsinki on parantanut otteitaan kauden edetessä ja me pelasimme viimeksi heitä vastaan huonosti, joten parempaa haetaan. Mitään ottamatta pois Helsingin hyvästä pelistä. , kommentoi RNK:n päävalmentaja Timo Himberg.

 


Helsinki – VG-62
VG saapuu Helsingin vieraaksi sunnuntaina. Helsinki on pystynyt voittamaan VG:n kotona ja vieraissa. Edellinen ottelu päättyi lukemin 11-3. Tämä on joukkueiden viimeinen kohtaaminen tällä kaudella. Molemmilla joukkueilla on ollut myös lauantaina peli, kumpi joukkue palautuu paremmin? Viekö VG viimeisen kohtaamisen voiton?


NoU – EKS
EKS lähtee sunnuntaina Nokialle kohtaamaan NoU:n. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet paikkansa jatkopeleihin. Kolme aikaisempaa ottelua NoU on voittanut. Edellisin oli todella tasainen ja vierasjoukkue NoU voitti vain yhdellä maalilla. Ottelu tulee olemaan EKS:n runkosarjan viimeinen, loppuuko runkosarja ensimmäiseen voittoon NoU:sta?


LuKi-82 – Blue Rings
Sunnuntaina Blue Rings lähtee LuKi:n vieraaksi. Blue Ringsillä ei ole enää mahdollisuutta päästä jatkopeleihin. BR on hävinnyt kolme edellistä ottelua LuKi:lle. Molemmilla joukkueilla on ottelu myös lauantaina.


Nyt kun joukkueemme on kokonaisuudessa päässyt influenssa-aallosta eroon. Saamme kasaan koko porukan. Molempiin peleihin lähdemme luonnollisesti voitto mielessä!, kommentoi Blue Ringsin valmentaja Rauno Haara.