SM-sarjan runkosarjan viimeiset ottelut

05.03.2016 10:11

Blue Rings – Helsinki

Lauantaina Blue Rings saa kauden viimeiseen otteluun vieraaksi Helsingin. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat päättyneet Blue Ringsin voittoihin. Molempien joukkueiden kausi päättyy lauantain otteluun. Kumpi lähtee valmistautumaan uusiin kujeisiin voitolla?

Luonnollisesti lähdetään pelaamaan voitto mielessä ja saamme viimeiseen peliin kaikki pelaajat mukaan.
Sinänsä pieni pettymyshän se on, että pelit loppuvat tässä vaiheessa, kommentoi Blue Ringsin valmentaja Rauno Haara. 


NoU – VG-62

VG lähtee viimeiseen runkosarjaotteluunsa NoU:ta vastaan. NoU on voittanut kolme edellistä kohtaamista. NoU on runkosarjassa kolmannella sijalla. Runkosarjan toisesta ja ensimmäisestä sijasta on joukkueiden välillä kamppailua. Kotijoukkue on vain pisteen päässä LuKista ja kahden pisteen päässä RNK:sta. NoU:lla on neljän ottelun voittoputki. VG otti kauden ensimmäisen voittonsa viime viikonloppuna. Yllättääkö VG NoU:n?

Viime viikon voiton jälkeen lähdemme kauden viimeiseen otteluun hyvin mielin. Maalintekomme on parantunut kevään aikana ja huomenna pyrimme saamaan myös tehoja hyökkäyspäähän. Toivottavasti Nokia on liikkeellä täydellä kokoonpanolla, jolloin puolustuksemme pääsisi myös testaamaan todellisen tasonsa hallitsevaa Suomen mestaria vastaan, kommentoi VG:n päävalmentaja Mari Haapanen.


RNK Flyers – LuKi-82

Runkosarjan viimeinen ottelu käydään lauantaina Raisiossa, kun LuKi saapuu RNK:n vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kolmesti, ja RNK on voittanut niistä jokaisen. Runkosarjan pistepörssin seitsemän kärki koostuu RNK:n ja LuKin pelaajista. Ensimmäisellä sijalla on RNK:n Susanna Tapani. 

Runkosarjan kärkipaikasta taistellaan vielä, ja ottelun voittanut joukkue varmistaa paikkansa ensimmäisenä. RNK:n ja LuKin välinen piste-ero on vain yhden pisteen.