Ykkössarjan finaalikaksikko selviää tänä viikonloppuna

12.03.2016 01:03

BR Akatemia – Lahti

BR Akatemia ja Lahti pelaavat lauantaina toisen välieränsä. Kotijoukkue BR Akatemia hävisi edellisen ottelun Lahtea vastaan. Lahti voitti ottelun kahdella maalilla. Tiukka ottelusarja voi päättyä jos Lahti voittaa. Molempien joukkueiden jokaisen pelaajan onnistumisia tarvitaan. Kotijoukkueen Ida Takala on maalivahtipörssin toisena ja toiminut lukkona maalillaan. 

Selkeästi huolellisempi pitää olla, kuin viime viikolla. Lahden hyökkäysvoimaa pitää horjuttaa aggressiivisen tehokkaasti. Puolustetaan tarkemmin ja laukauksia vastustajan maalia kohti yritetään lisätä. Taistellaan ja uskotaan omaan tekemiseen. Viikon treenit menny mukavasti ja huomenna ollaan valmiina pelaamaan, kommentoi BR Akatemian valmentaja Lasse Takala.


Jyske – Hyvinkää

Jyske saa toisessa välierässä vieraakseen Hyvinkään. Ensimmäinen välieräottelu päättyi Hyvinkään voittoon. Ensimmäisessä välierässä kaksi ensimmäistä erää pelattiin tasatilanteessa 0-0. Pystyykö Jyske nyt kääntämään tasaisen kamppailun edukseen? Jos Hyvinkää voittaa ottelun, he pääsevät finaaliin. Kotijoukkueen voittaessa pelataan sunnuntaina ratkaiseva ottelu Hyvinkään jäähallilla. 

Jatkamme välieräsarjaa tutuilla teemoilla, eli jämäkän taistelutahdon lisäksi pyrimme pitämään suorituksen rentona. Tässä vaiheessa kautta on oleellista keskittyä vain omaan tekemiseen ja elää oikeassa aikamuodossa. Ajatuksia ei kannata päästää karkaamaan liian pitkälle - tämä hetki kun on ainoa mihin voimme vaikuttaa, kommentoi Hyvinkään päävalmentaja Kim Forsblom.