Ratkeaako Suomen mestaruus tänään Raisiossa? - seuraa suoraa lähetystä 

30.03.2016 10:15

Ringeten Suomen mestaruus on tänään katkolla Raisiossa vierasjoukkue NoU:lle. NoU kohtaa kotiyleisönsä edessä pelaavan runkosarjavoittajan RNK:n. Nokialaiset johtavat finaalisarjaa otteluvoitoin 2-0. 

Lauantaina pelatun ensimmäisen finaaliottelun NoU voitti 4-1. Sunnuntaina pelattu toinen ottelu oli todella tasaväkinen ja sen selvittämiseen tarvittiin jatkoaikaa. Jatkoajalla NoU voitti lukemin 7-6.

Kotijoukkueen tehokkain pistenikkari Roosa Salonen on tehnyt kahdessa finaaliottelussa tehot 5+4. NoU:n kantava voima maalillaan on ollut myös maalivahti Camilla Kortesniemi. Kortesniemen torjuntaprosentti kahdesta edellisestä ottelusta on 90.54%.

Altavastaaja RNK:n on voitettava keskiviikkona, mikäli joukkue haluaa jatkaa finaalisarjaa. Heidän maalivahtina kahdessa edellisessä ottelussa on ollut Maria Perkkola. Perkkolan torjuntaprosentti kahdessa ottelussa on ollut 87.64%. RNK:n tehonaisena koko kaudenkin toiminut Susanna Tapani on onnistunut myös finaalisarjassa. Tapani on ollut finaaleissa mukana RNK:n jokaisessa maalissa ja naisen tehot ovat 4+3.

- Kolmatta finaalia odotetaan kovasti. Finaaliotteluun lähdetään ehdottomasti nauttimaan pelaamisesta. Nämä ottelut ovat juuri niitä minkä takia harjoitellaan kovasti ja jatketaan pelaamista vuodesta toiseen. Valmistautuminen on tehty hyvin joten voimme luottaa omaan tekemiseen ja pelata rennosti, kommentoi NoU:n päävalmentaja Jonna Satama.

Jännittävä kolmas finaaliottelu on nähtävissä suorana Ringette-TV:n kautta. Lähetys Raisiosta alkaa kello 18.55 ja itse ottelu 19.00. Pääset seuraamaan lähetystä tästä.

 

NoU:n Roosa Salonen on ollut kahden ensimmäisen finaaliottelun tehokkain pelaaja.