Ringeten Suomen mestaruus ratkeaa viikonloppuna - näe ratkaisut suorana Ringette TV:stä

01.04.2016 16:50

Tuleva viikonloppu ratkaisee ringeten SM-kullan kohtalon. Finaalisarjassa vastakkain ovat runkosarjan voittanut RNK Flyers ja hallitseva Suomen mestari NoU. Nokialaiset johtavat finaalisarjaa otteluvoitoin 2-1 ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Mestaruus on katkolla nokialaisille lauantaina Nokian jäähallissa kello 14.00 alkavassa ottelussa. Mikäli RNK onnistuu nappaamaan lauantaina vierasvoiton, pelataan ratkaiseva viides finaali sunnuntaina Raisiossa.

NoU voitti kaksi ensimmäistä finaaliottelua viime viikonloppuna ja joukkueella oli mahdollisuus ratkaista mestaruus keskiviikkona Raisiossa. Runkosarjan voittanut RNK vei kuitenkin tiukan kamppailun nimiinsä maalein 4-3 ja siirsi ratkaisua tulevalle viikonlopulle.  

RNK:n hyökkäyspeli on ollut aiemmissa finaaleissa liikaa lajin supertähden Susanna Tapanin varassa kun taas nokialaiset ovat löytäneet ratkaisijoita laajemmalta rintamalta. Lauantaina Tapani tulee tarvitsemaan apuja myös muulta hyökkäysosastolta, kun NoU yrittää katkaista sarjan kotikaukalossaan.

Lauantain sekä sunnuntain ottelut näkyvät myös suorina Ringette TV:n kautta. Pääset seuraamaan ottelua tästä.