Ennakkosuosikit pitivät pintansa avauskierroksella

01.10.2016 18:30

Ringeten SM-sarja alkoi lauantaina täydellä neljän ottelun kierroksella. Avauskierroksella ennakkosuosikit pitivät pintasa ja avauspisteet menivät viime vuonna välierissä esiintyneille joukkueille.

Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Blue Rings ja EKS. Espoolaiset olivat tylyjä vieraita Tuusulassa pelatussa ottelussa ja korjasivat voiton maalein 5-10. Avausneljänneksellä jo 4-0 johtoon karanneen EKS:n tehokkain oli Anna-Kaisa Raesola, joka summasi pisteet 4+1=5.

Naantalissa VG-62 jäi vierailija LuKi -82 jalkoihin, kun ottelu päättyi luvialaisten juhliin maalein 2-10. Viiden tehopisteen iltaa Naantalissa viettivät vierailijoiden Kirsi Pukkila (3+2) ja Noora Peltovirta (1+4).

Nokialla hallitseva mestari NoU ei antanut sarjanousija Lahti Ringeten yllättää itseään, vaan korjasi pisteet maalein 14-2. Kotijoukkueen tehot jakautuivat tasaisesti, mutta kirkkain tähti oli Elina Raesola pistein 5+2=7.

Kierroksen päätösottelussa RNK Flyers emännöin Raisiossa Helsinki Ringetteä ja naulasi taululle lauantain kovimmat lukemat 16-2. Fanny Impilä oli hurjassa vireessä iskien peräti kuusi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Kierroksen tulokset ja tilastot löydät täältä.

SM-sarja jatkuu huomenna neljän ottelun voimin.