Ringeten SM-sarjassa viikonloppuna neljä kamppailua

06.10.2016 13:07

Ringeten SM-sarja alkoi viime viikonloppuna kahden täyden ottelukierroksen voimin ja tulevana viikonvaihteena edessä on neljä kamppailua.

Lauantaina SM-sarjassa pelataan ainoastaan yksi ottelu, kun espoolainen EKS vierailee Naantalissa VG-62:sen kotiluolassa. Ennakkosuosikki otteluun on selkeä, sillä EKS aloitti viime viikonloppuna kautensa komeasti voittamalla molemmat ottelunsa selkeällä maalierolla 29-5, mikä riittää tällä hetkellä sarjataulukon kakkossijaan. VG-62 sen sijaan oli molemmissa peleissään ahtaalla ja jäi avausviikonloppuna pisteittä maalieron ollen 2-29. VG-62 on sarjan viimeisenä.

Sunnuntaina luvassa on kolme ottelua. Tuusulassa Blue Rings emännöi Lahti Ringetteä ja tässä on etukäteen kierroksen tasaisin kamppailu. Blue Rings voitti viime viikonloppuna yhden ottelun ja kärsi yhden tappion, kun taas Lahti hävisi molemmat ottelunsa, mutta oli erittäin lähellä sunnuntaina suuryllätystä viime kauden hopeamitalisti RNK Flyersia vastaan.

VG-62 urakka ei helpotu myöskään sunnuntaina, sillä sarjakakkosen perään vastaan tulee sarjakärki NoU Nokialta. Hallitseva Suomen mestari NoU aloitti kautensa siitä mihin viime kaudella jäi ja oli murskaavan ylivoimainen viime viikonlopun otteluissaan. Nokialaisten maaliero kahden ottelun jälkeen on 31-5. NoU:n riveissä pelaa Elina Raesola, joka johtaa avausviikonlopun jälkeen sarjan pistepörssiä tehoin 12+4=16.

Sunnuntain kolmannessa kamppailussa EKS pelaa kotikaukalossaan Helsinki Ringetteä vastaan, joka jäi avausviikonloppuna ilman pisteitä. Espoolaiset lähtevät otteluun siis suurina ennakkosuosikkeina, mutta nähtäväksi jää, kuinka paljon lauantain ottelu ja matkustus kuormittavat kotijoukkuetta.

Ringeten SM-sarjan tuloksiin ja live-seurantaa pääset tästä.