Sunnuntai ei tarjonnut yllätyksiä - NoU takoi taululle hirmu lukemat

09.10.2016 17:01

Ringeten SM-sarjassa pelattiin sunnuntaina kolme kamppailua. Jokaisessa ottelussa voittajat selvisivät jo hyvässä vaiheessa ja täydet pistepotit matkasivatkin ennakkosuosikeille.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Blue Rings kaatoi sarjanousija Lahti Ringeten Tuusulassa maalein 10-3. Kotijoukkue lähti otteluun tällä kaudella lähtökohtaisesti Ykkössarjaa pelaavilla Anne Pohjolalla ja Marjukka Virralla vahvistettuna, mutta sunnuntain suurin tähti oli Tiia Halme, joka onnistui maalinteossa peräti kuudesti (6+1). SM-sarjan kaikkien aikojen pistepörssin kärkikaksikko keräsi kumpainenkin neljä tehopistettä, Virta 2+2 ja Pohjola 0+4.

VG-62 joutui eilen Naantalissa tunnustamaan EKS:n paremmakseen ja tänään oli hallitsevan Suomen mestarin NoU:n vuoro kaataa kotijoukkue. Nokialaiset takoivat taululle hurjat numerot 3-37. Joukkueen kaikki kenttäpelaajat keräsivät mukavat pistepotit, mutta peräti kaksinumeroisille pistelukemille pääsi kaksi naista, Elina Raesola 10+9 ja kapteeni Kaisa Hurske 5+12. 

Päivän kolmannessa ottelussa eilenkin urakoinut sarjakärki EKS ei antanut Helsinki Ringeten yllättää itseään, vaan vei kotiottelun nimiinsä maalein 20-2. Myös espoolaisten riveissä peräti 13 pelaajaa merkkautti itsensä tehopisteille, mutta kovimmat lukemat tehoilivat Elina Raesola 3+6 ja Hanna Sjögren 4+4.

Sunnuntain jälkeen EKS johtaa SM-sarjaa puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki neljä otteluaan. Ilman tappioita sarjassa jatkavat myös NoU, joka on pelannut kolme ottelua ja RNK Flyers, jolla on pelattuna ainoastaan kaksi ottelua. 

Pistepörssiä hallitsevat Raesolat, joista ykkösenä on Elina kolmen pelatun ottelun hurjalla 35 (22+13) pisteellä. Neljä ottelua pelannut Anna-Kaisa on toisena 27 (14+13) pisteellään. Kolmantena pistepörssissä on kahden viikonlopun jälkeen Kaisa Hurske 26 (8+18) pisteellä. 

Sunnuntain tulokset ja tilastot löydät täältä.