SM-sarja jatkuu viikonloppuna viiden ottelun voimin

14.10.2016 14:10

Ringeten SM-sarjaa pelataan seuraavan kerran jälleen lauantaina, jolloin ohjelmassa on kolme ottelua.

Nokialla nähdään todellinen huippukamppailu, kun sarjassa tappioitta olevat NoU ja RNK Flyers iskevät yhteen. Samaiset joukkueet ratkoivat viime keväänä Suomen mestaruuden. Ennakkosuosikkia otteluun on vaikea nimetä, niin vakuuttavasti molemmat ovat kautensa avanneet. 

Nokialaiset ovat saaneet huilata viime sunnuntaista asti, jolloin joukkue murskasi VG-62:sen maalein 3-37. Raisiolaiset urakoivat sen sijaan edellisen kerran keskiviikkona, jolloin kotikaukalossa kaatui LuKi-82 selkein numeroin 24-2. 

Lauantain toisessa ottelussa LuKi -82 emännöi Blue Ringsiä. Myös tästä ottelusta on odotettavissa etukäteen tasaväkinen. Luvialaiset ovat voittaneet alkukauden kolmesta ottelustaan yhden ja hävinneet kaksi, kun taas vierailija Blue Ringsin tilasto on samaisen kolmen ottelun jälkeen päinvastainen.

Lauantain kolmannessa ottelussa Lahti Ringette jahtaa kauden avausvoittoaan, mutta vastus ei juuri kovempi voisi olla. Vieraaksi mastokaupunkiin saapuu nimittäin sarjakärki EKS, joka on voittanut vakuuttavasti kaikki kauden neljä otteluaan. 

Sunnuntaina pelataan sarjan jumbokamppailu Helsingissä, kun Helsinki Ringette ja VG-62 ovat vastakkain. Molemmat joukkueet ovat toistaiseksi sarjassa ilman pisteitä, mutta sunnuntaina tilanne muuttuu. 

Sunnuntain toisessa ottelussa vastakkain ovat lauantainakin urakoivat LuKi -82 ja EKS. Tässä kamppailussa isoa roolia näyttelee palautuminen lauantaista.