SM-sarjassa viikonloppuna kuusi ottelua ja palkitsemisia

04.11.2016 15:44

Ringeten SM-sarjassa pelataan lauantaina neljä ottelua ja sunnuntaina kaksi. Lauantaina vietetään myös juhlallisuuksia, kun kaksi pelaajaa palkitaan kunnioitettavasta 500 SM-sarjaottelun rajapyykin saavuttamisesta.

Palkittavat pelaajat ovat Blue Ringsin Marjukka Virta ja tällä hetkellä harrastesarjaa VG-62:sen joukkueessa pelaava Pauliina Ojala, joka pelasi viimeisimmän SM-sarjaottelunsa kaudella 2010-2011 VG-62:sen riveissä. 

Virta palkitaan juhlallisuuksissa ennen lauantaina kello 12.00 alkavaa Blue Rings – EKS –ottelua. Pelistä on odotettavissa tasainen ja mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä EKS johtaa SM-sarjaa ja Blue Rings majailee puolestaan neljäntenä. Lauantain otteluun Blue Rings lähtee kaiken lisäksi vahvistuneella kokoonpanolla. Joukkueet kohtaavat uudestaan heti sunnuntaina.

RNK Flyers kohtaa lauantaina kotikaukalossaan Helsinki Ringeten ja lähtee otteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina. RNK on sarjassa kolmantena kärsittyään ainoastaan yhden tappion, kun taas Helsinki on ilman pisteitä sarjajumbona.

Naantalissa VG-62 kohtaa LuKi-82:sen juhlaottelussa, jossa Ojala palkitaan.  Luvialaiset ovat sarjassa viidentenä yhtä monella pisteellään, kun taas kaksi pistettä vähemmän kerännyt VG-62 on sarjan seitsemäntenä.

Nokialla kohtaavat lauantaina NoU ja Lahti. Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta vastustajan aliarviointiin ei ole varaa, sillä sarjanousija Lahti on parantanut otteitaan jatkuvasti. Nokialaiset ovat sarjassa kakkosena ja Lahti sijalla seitsemän.

Sunnuntaina Blue Rings kohtaa Helsingin ja RNK Flyers Lahti Ringeten.