Kaikki joukkueet tulessa viikonloppuna

11.11.2016 10:30

Ringeten SM-sarjassa pelataan tulevana viikonloppuna neljä kamppailua. Lauantaina vuorossa on kolme peliä ja isänpäivä sunnuntaina yksi. Jokaisella joukkueella on edessään yksi ottelu.

Lauantaina LuKi-82 ja RNK Flyers kohtaavat Luvialla. Kotijoukkue on sarjassa viidentenä ja joutuu venymään parhaimpaansa taistellakseen voitosta sarjakärki RNK:ta vastaan. 

Nokialla vastakkain iskevät NoU ja VG-62. Sarjan kolmosen majaileva hallitseva Suomen mestari lähtee kotiotteluunsa selkeänä ennakkosuosikkina. VG-62 on sarjataulukon sijalla kuusi viidellä pisteellä. 

Lauantain kolmannessa pelissä Lahti Ringette ja Blue Rings iskevät yhteen Lahdessa. Odotettavissa on tasainen kamppailu, vaikkakin Blue Rings löytyy sarjataulukon neljänneltä sijalta, kun taas Lahti on toiseksi viimeisenä eli seitsemäntenä.

Sunnuntain ainoassa ottelussa nähdään pääkaupunkiseudun joukkueiden välien selvittely, kun Helsinki Ringette emännöi EKS:aa. Helsinki on edelleen ilman pisteitä tämän vuoden SM-sarjassa, kun taas EKS:n alkukausi on ollut vakuuttava ja joukkue löytyy sarjataulukon kakkospaikalta. Kotijoukkueelta vaadittaisiinkin todellista yllätystä, jotta pistetili aukeaisi tänä viikonloppuna.