Lauantaina SM-sarjassa odotetut voittajat

12.11.2016 21:00

Ringeten SM-sarjassa pelattiin lauantaina kolme kamppailua. Päivän voittajat olivat RNK Flyers, NoU ja Blue Rings.

Luvialla juhlittiin ennen ottelua kotijoukkueen kahta pelaajaa, kun Miia Railio palkittiin 500 SM-sarjaottelun rajapyykin saavuttamisesta ja joukkueen kapteeni Kirsi Pukkila 600 SM-sarjaottelun johdosta. Kaikkien aikojen eniten SM-sarjaotteluita pelannut Pukkila saavutti rajapyykin jo 2014 ja Railiolla 500 ottelua tuli täyteen tämän vuoden alussa. 

Kuvassa Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton liittohallituksen varapuheenjohtaja Antero Kivelä, Kirsi Pukkila ja Miia Railio

Pukkila oli vireessä myös itse ottelussa ja viimeisteli kotijoukkueen molemmat maalit, mutta se ei riittänyt sarjakärki RNK Fleyrsia vastaan, joka iski Susanna Tapanin johdolla taululle lukemat 2-9. Ottelun tehokkain pelaaja Tapani keräsi ottelussa tehot 4+2. 

Nokialla nähtiin rajut murskalukemat, kun NoU kaatoi VG-62:sen peräti 25-1. Kotijoukkueessa riitti onnistujia, mutta tehokkain oli pistepörssin ykkönen Elina Raesola, joka summasi pisteet 8+5

Päivän tasaisin ottelu nähtiin Lahdessa, kun Blue Rings haki pisteet Lahti Ringeteltä tiukan kamppailun päätteeksi maalein 7-9. Vielä kolme minuuttia ennen loppua peli oli tasan 7-7, mutta Blue Rings käänsi ottelun edukseen viime minuuteilla. Pistepörssin kakkosnimi Tiia Halme oli ottelun tehokkain pistein 5+2.