Helsinki Ringette nappasi kauden avauspisteen

19.11.2016 20:31

Ringeten SM-sarjassa pelattiin lauantaina täysi neljän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät RNK Flyers, EKS ja Blue Rings. VG-62 ja Helsinki Ringette puolestaan tasasivat pisteet.

Tuusulassa Blue Rings ja LuKi-82 taistelivat tasaisesti aivan ottelun loppuhetkille, kunnes hieman yli minuutti ennen loppua Blue Rings onnistui viimeistelemään voittomaalin, minkä myötä täysi pistepotti jäi Tuusulaan. Ottelun tehokkain oli kotijoukkueen Tiia Halme 3+2.

Espoossa EKS oli tyly emäntä Lahti Ringetelle ja pisteet jäivät Espooseen maalein 14-1. Ottelun tehokkain pelaaja oli Anna-Kaisa Raesola pistein 1+7.

Raisiossa Susanna Tapani johdatti kolmella maalillaan RNK Flyersin 6-4 -voittoon hallitsevasta Suomen mestarista NoU:sta. Tappio oli NoU:lle toinen tällä kaudella ja ensimmäisestäkin vastasi sama raisiolaisryhmä.

Päivän neljännessä kamppailussa Helsinki Ringette nappasi kauden avauspisteensä, kun joukkue pelasi Naantalissa 7-7 tasapelin VG-62:sen kanssa. Ottelun tehokkain oli kotijoukkueen Riikka Vainio 2+3.