EKS nousi sarjakärkeen ja Lahti Ringette viidenneksi

20.11.2016 18:40

Ringeten SM-sarjassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua.

Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Helsinki Ringette ja Lahti Ringette. Eilen pistetilinsä tämän kauden SM-sarjassa auki saanut Helsinki ei onnistunut venyttämään pisteputkeaan kahden otteluun mittaiseksi, vaan täysi pistepotti lähti Lahteen maalein 4-8. Ottelun tehokkain oli lahtelaisten Niina Piiroinen 2+1. Voiton mukanaan tuomat kaksi pistettä nostivat Lahti Ringeten kaksi pykälää korkeammalle sarjataulukossa, sijalle viisi. Taakse jäivät LuKi-82 ja VG-62.

Espoossa EKS ei jättänyt LuKi-82:lle yllätysmahdollisuutta, vaan vei ottelun nimiinsä vakuuttavasti 15-3. Espoolaisten tehot jakautuivat tasaisesti ja peräti 13 naista merkkautti itsensä pistetilastoon. Ottelun tehokkain pelaaja oli Maija Väyrynen 4+1. Voiton myötä EKS nousi yksin SM-sarjan piikkipaikalle, kun 12 ottelusta tuloksena on ollut peräti 11 voittoa.  

Klaukkalassa Blue Rings emännöi NoU:ta, Ottelu päättyi vierailijoiden juhliin maalein 3-12. Elina Raesola oli jälleen tehokkaalla pelipäällä viimeistellen peräti kuusi osumaa. Myös Anniina Ahvenjärvi vietti sunnuntaina kuuden (4+2) tehopisteen iltaa.