Joulukuu käynnistyy neljän ottelun viikonlopulla

02.12.2016 15:13

Ringeten SM-sarjassa jokainen joukkue pääsee tulevana viikonloppuna tositoimiin, kun lauantaina pelataan kolme ottelua ja sunnuntaina yksi.

Lauantaina nähdään kaksi kärkipään kamppailua, kun sarjanelonen Blue Rings haastaa kotonaan sarjakärki RNK Flyersin ja Espoossa sarjakakkonen EKS kohtaa sarjakolmosen NoU:n.

Erityisesti Espoon ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä EKS on tällä kaudella kärsinyt ainoastaan yhden tappion, joka tuli nimenomaan NoU:ta vastaan. Espoossa vietetään myös juhlallisuuksia ennen ottelua, kun Anna-Kaisa Raesola palkitaan 500 SM-sarjaottelun rajapyykin saavuttamisesta.

Lauantain kolmannessa ottelussa vastakkain asettuvat kotijoukkue Lahti Ringette ja VG-62. Tasapisteissä sarjataulukon sijoilla viisi ja kuusi majailevat joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen aiemmin tällä kaudella, jolloin Naantalissa pelatussa ottelussa päädyttiin pistejakoon maalein 6-6.

 Sunnuntain ainoassa ottelussa Helsinki Ringette emännöi LuKi -82:sta. Kyseessä on sarjan jumbofinaali, sillä Helsinki ringette on sarjataulukon viimeisenä yhdellä pisteellään ja LuKi -82 toiseksi viimeisenä viidellä pisteellä. Molemmille joukkueille kyseessä ovat siis tärkeät pisteet.

Anna-Kaisa Raesola palkitaan lauantaina 500 SM-sarjaottelun johdosta.