Helsinki Ringetelle toinen peräkkäinen voitto

11.01.2017 21:40

Ringeten SM-sarjassa pelattiin keskiviikkona kolme ottelua. Kierroksen voittajat olivat NoU, RNK Flyers ja Helsinki Ringette.

Tuusulan jäähallissa sarjanelonen Blue Rings kohtasi sarjakakkosen NoU:n. Kotijoukkue oli voittanut viisi edellistä otteluaan, kun taas vierailijat kärsivät viime sunnuntaina tiukkaakin tiukemman jatkoaikatappion sarjakärki RNK Flyersille. Keskiviikkona nokialaiset palasivat kuitenkin nopeasti voittojen tielle, katkaisemalla Blue Ringsin voittoputken maalein 7-11. Ilman Anne Pohjolaa ja Marjukka Virtaa pelannut kotijoukkue siirtyi ottelussa 6-5-johtoon aivan neljännen erän alussa, mutta seuraavista kuudesta maalista vastasivat vierailijat. Nokialaisten Elina Raesola oli ottelun tehokkain maalitykki 5+1 ja yhtä moneen tehopisteeseen ylsi myös vierasjoukkueen Anniina Ahvenjärvi 1+5.

Kuparivuoren Aurinkoareenalla VG-62 haastoi RNK Flyersin, joka oli saanut jälleen riveihinsä Susanna Tapanin. Sarjakärki venytti voittoputkensa jo peräti 12 ottelun mittaiseksi napaten pisteet maalein 3-12. Tapani oli ottelun selkeä hahmo keräten tehot 7+3. Myös Siiri Kallionpää oli hyvällä pelipäällä pistein 3+2.

Keskiviikon kolmannessa ottelussa Helsinki Ringette emännöi Lahti Ringetteä. Kotijoukkue nappasi viime sunnuntaina kauden ensimmäisen voittonsa varsinaisella peliajalla ja hyvät esitykset saivat jatkoa myös keskiviikkona, kun Lahti Ringette kaatui maalein 5-4. Vierailijat karkasivat avauserässä jo 0-4-johtoon, mutta kotijoukkue ei luovuttanut. Joukkue nousi toisessa erässä maalin päähän, kolmannessa tasoihin ja neljännessä ohi. Helsinkiläisten tehokkaimmat olivat Taru Hämäläinen 2+1 ja Cecilia Hoffström 0+3.