Sarjakärki RNK Flyersilla kahden vierasottelun viikonloppu

20.01.2017 16:27

Ringeten SM-sarja jatkuu viikonloppuna seitsemän ottelun voimin.

Lauantaina Lahti Ringette kohtaa kotikaukalossaan LuKi -82:sen. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella. Ensimmäinen välienselvittely päättyi Lahdessa pistejakoon maalein 7-7, ja toisessa osassa lahtelaiset kävivät ryöstämässä pisteet Luvialta maalein 4-9.

Tuusulassa vastakkain asettuvat kotijoukkue Blue Rings ja VG-62. Edellisellä Tuusulan vierailullaan naantalilaiset jäivät statistin rooliin ottelun päätyttyä 16-3, mutta toisen kerran joukkueiden iskiessä vastakkain Kuparivuoren Aurinkoareenalla haettiin ratkaisua aina jatkoajalta, jonka päätteeksi Blue Rings korjasi voiton maalein 9-10.

Lauantain kolmas ottelu on kärkikamppailu, kun sarjakolmonen EKS kohtaa sarjakärki RNK Flyersin. Joukkueiden voitot tältä kaudelta ovat tasan 1-1, kun kumpikin korjasi voiton omasta kotiottelustaan. Tekeekö lauantai poikkeuksen vai onnistuuko EKS yllättämään sarjakärjen?

Sunnuntaina luvassa on täysi ottelukierros. Helsinki Ringette kohtaa kotonaan RNK Flyersin, LuKi -82 VG-62:sen, EKS Blue Ringsin ja Lahti Ringette NoU:n.