LuKi -82 haki kauden avausvoittonsa Lahti Ringetestä

21.01.2017 16:42

Ringeten SM-sarjassa pelattiin lauantaina kolme kamppailua.

Lahdessa LuKi -82 saalisti kauden avausvoittoaan Lahti Ringetestä onnistuneesti. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen vierasjoukkueen juhliin maalein 7-9. Lahtelaiset johtivat ottelua vielä päätösneljänneksellä, mutta luvialaisten vahva loppu siivitti joukkueen voittoon. Luvialaiset nousivat tasoihin vain pari minuuttia ennen päätössummeria, jonka jälkeen joukkue onnistui maalinteossa vielä kahdesti. Luvialaisten tehokkain oli Roosa Salo pistein 1+4.

Tuusulassa Blue Rings kukisti VG-62:sen maalein 19-5. Tiia Halme oli hurjalla pelipäällä summaten tehot 8+5. Myös Minna Seppälä vietti yli kymmenen tehopisteen iltaa tehoillen pisteet 6+6.

Päivän kolmannessa kamppailussa EKS kohtasi kotonaan sarjakärki RNK Flyersin. Ottelu alkoi odotetun tasaisena, mutta päättyi RNK Flyersin voitonjuhliin maalein 5-12. Ottelun puolessa välissä vierailijat johtivat peliä 2-3. Kolmanteen erään vierasjoukkue sai hyvän startin iskien kolme maalia muutaman minuutin sisään. Vielä ennen erän loppua RNK lisäsi johtoaan neljällä maalilla ja näin karkumatka alkoi kasvaa espoolaisten näkövinkkelistä liian suureksi. Ottelun tehokkaimmat olivat Susanna Tapani ja Petra Ojaranta pistein 4+2.