RNK Flyers varmisti runkosarjan voiton

11.02.2017 19:54

Ringeten SM-sarjassa pelattiin lauantaina neljä tasaista kamppailua. Päivän kärkikamppailussa RNK Flyers löi NoU:n ja samalla joukkue varmisti runkosarjan ykkössijan.

Kärkikamppailu päättyi kotijoukkueen 6-3 –voittoon. Ottelu ratkesi vasta päätösneljänneksellä, johon lähdettiin 2-2-tilanteesta. Kotijoukkue mätti viimeisellä viisitoistaminuuttisella kuitenkin neljä maalia vierailijoiden yhtä vastaan ja korjasi näin 18. peräkkäisen voittonsa sarjassa. Joukkueen sankari oli Tanja Eloranta, joka viimeisteli hattutempun ja syötti lisäksi yhden maalin.

Tuusulassa Blue Rings kaatoi LuKi -82:sen maalein 12-8. Vierailijat nousivat vajaa kymmenen minuuttia ennen päätöstä kahden maalin päähän kotijoukkueesta, mutta ottelun kahdesta viimeisestä maalista vastasi jälleen Blue Rings. Kotijoukkueen Tiia Halme oli hurjalla pelipäällä iskien tehot 8+1.

Espoossa Lahti Ringette laittoi EKS:n tiukille, mutta lopulta kotijoukkue korjasi voiton maalein 8-7. Lahtelaiset johtivat ottelua vielä kolme puoli minuuttia ennen päätössummeria, mutta Maija Väyrynen onnistui kahdella salamamaalillaan kääntämään ottelun espoolaisille. Väyrynen oli ottelun tehokkain pelaaja pistein 3+1. Neljään tehopisteeseen ylsi myös vierailijoiden Tanja Ahonen 0+4.

SM-sarjan jumbokamppailussa VG-62 kaatoi Helsinki Ringeten maalein 8-6 ja samalla joukkue nousi sarjataulukossa tasapisteisiin helsinkiläisten kanssa. Myös päivä neljännessä kamppailussa ratkaisut nähtiin vasta ottelun viimeisellä neljänneksellä, johon lähdettiin 4-4-tasatilanteesta. Ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat Piritta Ingman 3+4 ja Riikka Vainio 1+6.